Ο David Morrissey επιθυμεί να επιστρέψει στην σειρά!
Ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς, David Morrissey, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξη του με τα καλύτερα λόγια για την σειρά, τονίζοντας πως θα λάτρευε να υποδυθεί ξανά τον Governor.
Λάτρεψα την εμπειρία μου στο The Walking Dead. Είναι μια σειρά στην οποία θα ήθελα να επιστρέψω με οποιαδήποτε ιδιότητα. Έλεγα πως θα τους έφτιαχνα ακόμα και τσάι αν μου το ζητούσαν, επειδή ήταν μια μοναδική εμπειρία. Αυτή η σειρά απαρτίζεται από πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους. 
O Morrissey υποδυόταν τον πρώτο μεγάλο κακό της σειράς από την τρίτη σεζόν.
Τον αγαπάω αυτόν τον χαρακτήρα. Έχει ακόμα πολλά να δώσει. Γι'αυτό νομίζω η σειρά έχει καλούς ηθοποιούς. διότι σου δίνουν ιστορίες από το παρελθόν του χαρακτήρα τους. Είναι μια σειρά επιβίωσης αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που το κάνουν ξεχωριστό. Και σίγουρα, θα γυρνούσα πίσω για γυρίσματα.

Ο Morrissey απόλαυσε την πολυπλοκότητα του Philip Blake, που κρατούσε την κόρη του σαν κατοικίδιο ενώ εκείνη είχε μεταλλαχτεί σε walker και σχεδόν βρήκε νέο σκοπό με την οικογένεια της Tara.
Θεωρώ πως υπάρχει νόημα γύρω από τον Governor και δεν είναι τόσο κακός. Έχει τις στιγμές που θυμώνει πάρα πολύ αλλά έχει και συνείδηση. Νομίζω η όλη ιστορία με την κόρη του έχει να κάνει με εκείνον να είναι ένας καλός πατέρας. Έχει την αίσθηση της ανθρωπιάς αλλά αλλοιωμένη, γιατί ζει σε έναν αλλοιωμένο κόσμο. Μπορώ όμως να δω την εσωτερική του πάλη- ειδικά στην τέταρτη σεζόν- για το που βρίσκεται ηθικά. Σε εκείνη την σεζόν παλεύει αρκετά με την σκοτεινή του πλευρά. Έχει αυτήν την μάχη μεταξύ των μικρόκοσμων του. Λατρεύω αυτήν την πολυπλοκότητα του, την ικανότητα του για αγάπη αλλά και για μακελειό.
Ο ηθοποιός δεν θα έλεγε όχι στην συμμετοχή του στο νέο σύμπαν του Walking Dead. Είτε δηλαδή στις ταινίες είτε στις mini σειρές.
Θα ήθελα να το κάνω. Όπως είπα, λατρεύω αυτόν τον χαρακτήρα. Αν κριθεί πως είναι σωστό, τότε θα ήθελα να επιστρέψω. Μερικές φορές, αποχωρείς από μια δουλειά και λες 'Τέλειωσα μ'αυτόν τον χαρακτήρα.' Αντιθέτως, με τον Governor, δεν το νιώθω αυτό. Νιώθω πως υπάρχουν ακόμα πράγματα να δώσω, ειλικρινά. Νομίζω πως όσοι ηθοποιοί έχουν βρεθεί στην σειρά θα έλεγαν το ίδιο, επειδή οι χαρακτήρες είναι τόσο καλογραμμένοι και πολύπλευροι. Υπάρχουν τόσο καλές ιστορίες.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.