Το Finale της 9ης Season θα αλλάξει τα πάντα !


Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θεωρήθηκε ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια, αφού περιείχε 10 πολύ βίαιους θανάτους με κορύφωμα τα κεφάλια των νεκρών καρφωμένα σε πασσάλους για να επισημαίνουν τα σύνορα της γης των Whisperers. Σύμφωνα όμως, με τον Norman Reedus το season finale θα είναι εξίσου εκπληκτικό, αλλά με διαφορετικό τρόπο και θα έχει και λίγες νιφάδες χιονιού.

Ο Reedus δήλωσε: "Θα πω ότι οπτικά το επεισόδιο θα είναι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ στη σειρά. Είναι εντελώς διαφορετικό 1000%. Είναι ένα τεράστιο, οπτικά εκρηκτικό επεισόδιο που θα είναι εκπληκτικό. Επιτέλους έρχεται το χιόνι που έχει αργήσει τόσο πολύ."

Όμως ο ηθοποιός δεν είναι μόνο ενθουσιασμένος για την πρόγνωση του καιρού, αλλά και για τις εκπλήξεις που αφορούν τους ίδιους τους χαρακτήρες.
"Υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι που θα εξελιχθούν τελείως διαφορετικά από ότι περίμεναν όλοι."

Ο ενθουσιασμός του Norman σχετίζεται και με το πως έχει αποφασίσει η Angela Kang να εξελίξει την ιστορία.

"Αγαπώ τα ρίσκα που έχει πάρει. Μου αρέσει αυτό που έχει κάνει με τη σειρά. Δεν φοβάται, υπάρχει εμπιστοσύνη στο πλήρωμά της και στο cast μας. Μετά από 9 χρόνια πρέπει όλοι να ξαναβρούμε λίγο τον εαυτό μας. Νιώθω ότι η σειρά πάει όπως θα έπρεπε και αυτό φαίνεται, στους ηθοποιούς και στο σενάριο. Είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να κάνουμε. "

Κρίμα που ο κολλητός του ο Andrew Lincoln δεν είναι πλέον στη σειρά να την απολαύσει.

¨Την προηγούμενη μέρα μίλησα με τον Andy κι έλεγε ότι επέλεξε λάθος στιγμή να φύγει από το show, γιατί είναι τόσο καλή τώρα και έχει δίκιο έφυγε σε πολύ λάθος χρόνο.¨ 

Σίγουρα το τελευταίο επεισόδιο ήταν επικό και μας προσέφερε πολλά συναισθήματα όπως και πολλές απορίες για τη συνέχεια της ιστορίας που ελπίζουμε να λυθούν στο επόμενο επεισόδιο.
Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να ξεπεράσει το προηγούμενο επεισόδιο, όμως αν η σειρά ξέρει να κάνει κάτι καλά είναι να ξεπερνάει τον εαυτό της, το ίδιο και ο Daryl.
Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.