Τι να περιμένουμε από το finale της 9ης σεζόν;Με μόνο ένα επεισόδιο να απομένει για να ολοκληρωθεί η ένατη σεζόν της σειράς, είναι φυσικό να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως θα "κλείσει" αυτή. Όσο σκεφτόμαστε το τέλος της ας δούμε πως ολοκληρώθηκαν οι πρόσφατες σεζόν.

Οι τελευταίες τρεις σεζόν τέλειωσαν με μεγάλα γεγονότα που είτε άρχισαν νέες ιστορίες είτε ολοκλήρωσαν παλιές. Η έκτη σεζόν με τον Negan να επιλέγει το θύμα, που εμείς τότε δεν γνωρίζαμε και το μάθαμε στο ξεκίνημα της έβδομης σεζόν. Η έβδομη τέλειωσε με όλες τις κοινότητες εν τέλει να προγραμματίζουν την επίθεση τους στους Saviors και η όγδοη με την την νίκη της ομάδας μας ενάντια στους Saviors.

Άρα τι να περιμένουμε; Το αφεντικό της σειράς, η Angela Kang, μας απαντάει:
Θέλαμε να παίξουμε με τους ρυθμούς που λέμε τις ιστορίες. Άρα θα υπάρξουν πολλά συναρπαστικά πράγματα, κάποια από τα οποία τα έχουμε ξανακάνει στην σειρά και κάποια όχι.

Σε ερώτηση για το αν πρέπει να περιμένουμε ένα αγωνιώδες φινάλε, όπως αυτό της έκτης σεζόν ή να περιμένουμε να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα, εκείνη είπε:
Θα δείτε πως συγκεκριμένες ιστορίες φτάνουν στο τέλος τους. Θα είναι σαν ένα κομμάτι από ένα ταξίδι ενός χαρακτήρα. Αν αυτό βγάζει νόημα. Όσο όμως προχωράει η πλοκή, σίγουρα υπάρχουν κάποιες ιστορίες που θα συνεχιστούν στην επόμενη σεζόν. Ίσως υπάρξουν κάποιες νέες ιστορίες που θα εισαχθούν στο finale.
Τι μπορεί να εννοεί με όλα αυτά; Όλες μας οι απορίες θα λυθούν στο finale της πολύ καλής ένατης σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.