Αποχαιρετιστήριο Αφιέρωμα στον HenryΟ Henry είναι ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας, που τον είδαμε να μεγαλώνει από την 7η σεζόν μέχρι και σήμερα. Πολλές από τις αποφάσεις που παίρνει είναι λανθασμένες αλλά πάντοτε τα κίνητρα του είναι αγνά. Πλέον τον υποδύεται ο Matt Lintz ενώ πριν το χρονικό άλμα της σειράς τον υποδυόταν ο αδερφός του, Macsen. Αδερφή τους είναι η γνωστή μας Madison Lintz που υποδύθηκε την Sophia!

Ο Henry μας συστήνεται μαζί με τον αδερφό του, Benjamin, στην 7η σεζόν. Έχοντας χάσει τους γονείς τους, οι άνθρωποι του Kingdom είναι πλέον η οικογένεια τους. Ο Morgan του διδάσκει να μάχεται με το δόρυ ενώ η Carol και ο Ezekiel τον έχουν υπό την προστασία τους. Δεν μπορούν όμως να αποτρέψουν το φυσικό επακόλουθο της δολοφονίας του αδερφού του από τους Saviors· την εκδίκηση του Henry! Εκδίκηση που παίρνει από ένα από των Saviors, τον Gavin, τον οποίο σκοτώνει με το δόρυ του.

Ο Henry όμως επειδή δεν είναι πεπεισμένος πως ο Gavin ήταν αυτός που ευθυνόταν για τον θάνατο του αδερφού του, προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο ανάμεσα στου Saviors που είναι φυλακισμένοι στο Hilltop. Η αφέλεια του όμως επιτρέπει στους Saviors να αποδράσουν, χωρίς εκείνος να πάρει την εκδίκηση του. Την παίρνει όμως ο Morgan για εκείνον, αφήνοντας τον Savior- δολοφόνο Jared να γίνει τροφή των walkers. Η λύτρωση πλέον έχει έρθει!


Στην 9η σεζόν ο Henry είναι πλέον ο υιοθετημένος γιος τους Ezekiel και της Carol. Κατά την κατασκευή της γέφυρας δίνει μια με το δόρυ του σ'έναν προκλητικό Savior και γίνεται η αφορμή για τον διαπληκτισμό μεταξύ αυτού (του Savior) και του Daryl!

Μετά το χρονικό άλμα της σειράς, ο Henry είναι ένας έφηβος που από το Kingdom μετακινείται στο Hilltop για να εξασκηθεί στην σιδηρουργία. Εκεί όμως ξεκινάνε οι μπελάδες γι'αυτόν. Το μεθύσι μαζί με μια παρέα συνομηλίκων του και η βόλτα τους έξω από την κοινότητα οδηγεί στον εγκλεισμό του Henry για συμμόρφωση! Στο διάστημα που περνάει στα κελιά, γνωρίζει την Lydia και μπορούμε να πούμε πως αυτό δεν του βγαίνει σε καλό!

O Henry μαθαίνει πράγματα για εκείνη και "δένεται" μαζί της και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει μια λάθος απόφαση όταν η Lydia επιστρέψει στην ομάδα της. Αντιλαμβάνεται πως η Lydia δεν θέλει να βρίσκεται με το group της, ούτε με την Alpha, και γι'αυτό την παίρνει πίσω με την βοήθεια του Daryl και της Connie. Για την Lydia και μόνο ο καψούρης!

Αυτή ήταν και ο λόγος που δυστυχώς για εκείνον και για τους αγαπημένους του έχασε το κεφάλι του στο 15ο επεισόδιο από τους Whisperers...


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.