Η Katelyn Nacon δηλώνει απογοητευμένη από τον χαρακτήρα της ως Enid!Η Katelyn περίμενε περισσότερα από την Enid, πέρα από το να γίνεται το ρομαντικό ενδιαφέρον του ενός μετά τον άλλον. Στην αρχή ήταν η σχέση της με τον Carl. Μετά τον θάνατό του, και μετά το χρονικό άλμα 6 ετών, την βλέπουμε σε σχέση με τον Alden, κάτι που δεν της άρεσε ιδιαίτερα.

"Συζητούσαμε συνεχώς με την Angela Kang στην αρχή των γυρισμάτων, πέρσι τον Απρίλιο-Μάιο. Κάναμε μια συνάντηση και μου είπε ότι υπάρχει μια πιθανότητα να είναι ο χαρακτήρας μου ένας από αυτούς που θα πεθάνουν. Δεν το είχαν σίγουρο, μέχρι τον Αύγουστο. Κύλησε η σεζόν κι εγώ ήμουν αβέβαιη, έχοντας στο μυαλό μου ότι μπορεί να έφευγα. Μετά έφτασε Νοέμβριος και θα γυρίζαμε το επεισόδιο 15 την επόμενη εβδομάδα."

Δήλωσε πως ήταν πολύ ευχαριστημένη με κάποια από τα χαρακτηριστικά της Enid, αλλά πιστεύει ότι ίσως την σκότωσαν γιατί δεν είχαν άλλο storyline για τον χαρακτήρα της. Έτσι, τελείως ξαφνικά, η Enid κατέληξε ζευγάρι με τον Alden.

"Πίστευα ότι θα πέθαινε στην 6η σεζόν. Δεν περίμενα να φτάσω μέχρι εδώ που έφτασα και είμαι ευγνώμων. Όμως νιώθω ότι γύρω στην 8η σεζόν, τα πράγματα για την Enid άρχισαν να ρίχνουν ρυθμό. Ήταν στο παρασκήνιο και η ιστορία της δεν προχωρούσε καθόλου. Ακόμα και στην 9η σεζόν που έγινε γιατρός, η ιστορία της έμεινε στάσιμη, έγινε γιατρός και βρήκε αγόρι. Άρα απλά τελείωνε το storyline της υποθέτω;! Δεν ξέρω."

Αυτό που ουσιαστικά ήθελε η ίδια για τον χαρακτήρα της είναι να έχει την δική του ιστορία, όπως και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

"Υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθετε για εκείνη που έχουν να κάνουν με το παρελθόν αλλά δυστυχώς δε θα γίνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι περίμενα αυτός ο χαρακτήρας να είναι αυτόνομος και να μην εξαρτάται η πλοκή του από κάποιον άλλον χαρακτήρα. Είναι κρίμα να έχουμε μια ανεξάρτητη, δυναμική κοπέλα αλλά η ιστορία της βασίζεται σε έναν άντρα."

Πικραμένη πολύ η Katelyn. Εσείς συμφωνείτε με όσα λέει; 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.