Η Lauren Ridloff μιλάει για πιθανή ερωτική σκηνή Daryl-Connie!"Πιθανόν υπάρχει μια σκηνή σε κάποιο ντους! Νομίζω και οι δύο το χρειάζονται αυτό.", λέει η Lauren σε συνέντευξή της. "Προς το παρόν είναι μια πιο δυναμική σχέση δύο ανθρώπων που μπορούν να κρίνουν και να διαβάζουν πολύ εύκολα χαρακτήρες ανθρώπων. Δεν λένε πολλά, αλλά έχουν πολλά κοινά, οπότε βγάζει νόημα να δουλεύουν μαζί σαν ομάδα. Και ίσως έρθει και η σκηνή στο ντους."

Παράλληλα ο Norman Reedus λέει πως αν ο Daryl βρεθεί σε κάποια ερωτική σκηνή, περιμένει να είναι απίστευτα άβολη. "Αν είναι να κάνουμε ερωτική σκηνή, θα ήθελα να είναι υπερβολικά αμήχανη. Υπάρχουν αρκετές σκηνές σεξ στη σειρά κι εγώ δεν είμαι σε καμία. Είχα πείσει τους πάντες ότι ήμουν κάτι σαν παρθένος, μοναχικός τύπος, από την αρχή της σειράς οπότε νομίζω απλά όλοι το πίστεψαν. Ο Daryl δεν ξέρει να κάνει παιχνίδι! Αλλά αν βρει την αγάπη, θεωρώ πως θα είναι πλήρως αφοσιωμένος, σαν πιγκουίνος, μονογαμικός."

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε πολλά ακόμα από αυτό το δίδυμο που ομολογουμένως έχει κάνει εντύπωση με τη χημεία και τον δυναμισμό του!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.