The Storm Spoilers (9.16)


Τελευταίο επεισόδιο και είμαστε εδώ κλασσικά για να σας αποκαλύψουμε την πλοκή του.  Μπορεί να αργήσαμε λίγο αλλά ο λόγος είναι απλός , πληροφορίες για το επεισόδιο μαθαίναμε μέχρι και σήμερα το πρωί οπότε θέλαμε να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το επεισόδιο . Πάμε λοιπόν να δούμε όσα μάθαμε.
Το επεισόδιο θα εστιάσει στην ομάδα μας που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στην κακοκαιρία . Το Βασίλειο έχει πέσει βλέπουμε πως δεν είναι πλέον βιώσιμο και αποφασίζουν να πάνε στο Hilltop να ζήσουν.  Έχει γίνει ένα μικρό χρονικό άλμα και η Rosita έχει κοιλίτσα . Η δράση δεν μπορούμε να πούμε πως είναι το βασικό συστατικό του επεισοδίου αντιθέτως θα έχουμε μερικούς σημαντικούς διαλόγους . Φυσικά η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει μερικούς κατεψυγμένους walkers . Η ομάδα μας θα αναγκαστεί να περάσει τα συνορα τη Άλφα για να κόψει δρόμο.  Στην αρχή θα είναι επιφυλακτικοί αλλά θα αναγκαστούν να το κάνουν ωστόσο δεν θα πετύχουν Whisperers στον δρόμο τους.  Πίσω στην Αλεξάνδρεια όλες οι οικογένειες έχουν μαζευτεί σε σπίτια ώστε να μείνουν ζεστοί από το τζάκι αυτός είναι και ο λόγος που ο Negan θα βγει από το κελί του.  Η Judith θα βγει έξω να ψάξει για τον Σκύλο  . Ο Negan θα βγει να την ψάξει και θα την βρει να έχει πάθει υποθερμία θα την τυλίξει με το τζακετ του και θα την γυρίσει πίσω . Μην ανησυχείτε και ο σκύλος είναι μια χαρά.  Θα έχουμε μια παράξενη σκηνή με την Alpha και τον Beta προς το τέλος του επεισοδίου. Η θύελλα έχει περάσει και η Alpha λέει πως πρέπει να γίνει πιο δυνατή.  Θα δώσει στον Beta ένα κλαδί και θα του ζητήσει να την χτυπήσει όπως έκανε η ίδια στην Lydia.  Θα έχουμε μια πολύ γλυκιά σκηνή η ομάδα μας θα παίξει χιονοπολεμο στην σκηνή θα είναι οι Michonne,Rj, Judith, Daryl, Carol ,  Lydia , Arron (ίσως και η Gracie), Rosita. O Ezekiel και ο Daryl θα έχουν μια παράξενη συζήτηση φαίνεται πως ο βασιλιάς ρίχνει μερίδιο ευθύνης στον Daryl και ίσως ζηλεύει την σχέση του με την Carol καθώς του λέει πως στο Hilltop θα ήθελε να κάνει μια νέα αρχή ΜΟΝΟ με την Carol υπονοώντας πως θα ήταν καλύτερα αν εκείνος έφευγε. Στον δρόμο θα κάνουν μια στάση στο Sanctuary . Εκεί η Carol και ο Daryl θα συζητήσουν για την όλη φάση και ο Daryl θα προτείνει να πάρει την Lydia και να πάει να ζήσει κάπου αλλού φυσικά η Carol δεν το δέχεται.  Όταν φτάνουν στο Hilltop η Carol θα χωρίσει τον Ezekiel καθώς πιστεύει πως ρίχνει το φταίξιμο στον Daryl επειδή δεν μπορεί να κατηγορήσει την ίδια .  Σε μια άλλη σκηνή η Lydia ζητάει στην Carol να την σκοτώσει καθώς εκείνη είναι αδύναμη και δεν μπορεί να το κάνει μόνη της η Carol αρνείται και της λέει πως είναι δυνατή. Η Michonne και ο Negan έχουν μια πολύ φιλική συζήτηση ,εκείνη τον ευχαριστεί που έσωσε την Judith   και κάνουν μια συζήτηση για το καλό και το κακό που υπάρχει στον κόσμο.  Και κάπως έτσι αρχίζει η εξιλέωση του Negan (;) Το επεισόδιο τελειώνει με τον Ezekiel να μιλάει με  την Judith μέσο ασύρματου. Όταν λένε όσα έχουν να πουν ο Ezekiel φεύγει από το δωμάτιο και τότε ακούγεται μια φωνή (γυναικεία) να λέει "Ναι ακούει κάποιος;" Και αυτή ήταν η 9η Season !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

  1. Επεισοδιάρα!
    Να πούμε, πως ο Νίγκαν, όχι μόνο σώζει την Τζούντιθ, αλλά στην προσπάθειά του αυτή, τραυματίζεται κιόλας στο πόδι, και η Μισόν τον βρίσκει στο νοσοκομείο και του μιλάει... Ο Νίγκαν έιναι πια ένας "ήρωας"...καιρός είναι πια να λάβει τη θέση που του αξίζει!
    Ένα άλλο μικρό "αστείο" που έγινε...όταν ήταν στο ίδιο δωμάτιο ο Νίγκαν με τον Γκάμπριελ τον Γιουζίν, τον Σιντίκ και τη Ροζίτα, έκανε σχόλια για το "ερωτικό" τους "τρίγωνο"... Εκεί του ξέφυγαν κάποια "Γαλλικά", και η μικρή μας, γλυκούλα Τζούντιθ, του είπε να προσέχει το στόμα του! Ο Νίγκαν ζήτησε συγνώμη! Επίσης, έσωσε άλλη μία φορά την ομάδα, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το τζάκι! Το κατάλαβε και ο Γιουτζίν, και έσωσε πάλι την ομάδα από την έκρηξη που έγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.