Οι απώλειες της 9ης season


Έφτασε στο τέλος της και η 9η σεζόν του The Walking Dead. Μια σεζόν πολύ διαφορετική από τις άλλες με πολλές νέες αφίξεις αλλά και πολλές αποχωρήσεις, είτε μόνιμες είτε προσωρινές. Εμείς, κάναμε τον απολογισμό της σεζόν και παρακάτω υπάρχει μια λίστα με τους χαρακτήρες που έφυγαν, δύο από αυτούς ίσως ξαναγυρίσουν, οι υπόλοιποι δυστυχώς αποκλείεται!

Στην πρεμιέρα της 9ης σεζόν έχασαν τη ζωή τους ο Ken και ο Gregory.

Kenneth SuttonΔεν γνωρίζουμε πολλά για τον 22χρονο γιο του Earl Sutton και της Tammy Rose Sutton, μόνο ότι ήταν κάτοικος του Hilltop.

Αιτία θανάτου: Απώλεια αίματος και σοκ μετά από δάγκωμα στο χέρι.
Πρώτη εμφάνιση: Πρεμιέρα 9ης σεζόν "A New Beginning".

GregoryΉταν ο ηγέτης της αποικίας του Hilltop, πριν πάρει τη θέση του η Maggie, αφού τάχθηκε με την πλευρά των Saviors κατά τη διάρκεια του All Out War.

Αιτία θανάτου: Κρεμάστηκε από τον Daryl Dixon μετά από αίτημα της Maggie Rhee για την προδοσία του και τις επακόλουθες προσπάθειες να τη δολοφονήσει.
Πρώτη εμφάνιση: 11o επεισόδιο 6ης σεζόν "Knots Untie".

Έπειτα, στο 3ο επεισόδιο της 9ης σεζόν είδαμε τους θανάτους του Justin και της Arat.

JustinΉταν μέλος των Saviors και συγκεκριμένα υπό την ηγεσία του Simon. Επίσης αποκαλύπτεται ότι δολοφόνησε τον σύζυγο της Beatrice μετά την αποτυχημένη εξέγερση που ξεκίνησε η ομάδα του Oceanside. Αυτή η ενέργεια, τελικά του κόστισε τη ζωή του. Πέθανε στο 2ο επεισόδιο της 9ης σεζόν "The Bridge" και τον είδαμε ως walker τελευταία φορά στο 3ο επεισόδιο της 9ης σεζόν "Warning Signs".

Αιτία θανάτου: Πυροβολήθηκε στο στήθος από την Beatrice και στη συνέχεια "άλλαξε" σε walker.
Πρώτη εμφάνιση: Πρεμιέρα 9ης σεζόν "A New Beginning".

AratΉταν υπολοχαγός των Saviors και μετά το All Out War και την ένωση των κοινοτήτων ανήκε στην οδική περιπολία. Παρά το γεγονός ότι η Arat παραιτείται από την ηγεσία του Negan και προσπαθεί να λυτρώσει τον εαυτό της από το παρελθόν της, οι πράξεις της και η πεποίθηση του παρελθόντος δεν έχουν ξεχαστεί και συγχωρεθεί από την Cyndie που επέβαλε εκδίκηση εκτελώντας την.

Αιτία θανάτου: Μαχαιρώθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού από τη Cyndie.
Πρώτη εμφάνιση: 3ο επεισόδιο 7ης σεζόν "The Cell".

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στο 5ο επεισόδιο της 9ης σεζόν "What Comes After" βλέπουμε για τελευταία φορά (μέχρι τώρα τουλάχιστον) τον Rick Grimes και τη Maggie Rhee.

Rick GrimesΠριν την αποκάλυψη ήταν βοηθός Σερίφη στο King County, που πυροβολήθηκε στη γραμμή του καθήκοντος και έπεσε σε κώμα, για να ξυπνήσει και να βρεθεί στη μέση της αποκάλυψης. Ταξιδεύει στην Atlanta της Georgia, αναζητώντας τη σύζυγό του Lori και τον γιο του, Carl. Μετά την επανένωση με την οικογένειά του, μαζί με την ανακάλυψη μιας ομάδας επιζώντων, γίνεται βαθμιαία ο ηγέτης στην αναζήτηση ενός ασφαλούς καταφυγίου. Έπειτα από πολύ καιρό και εξέλιξη στη σειρά γίνεται αστυφύλακας για την ασφαλή ζώνη της Alexandria, στη συνέχεια έγινε αρχηγός της Alexandria και μετά το All Out War και την ένωση των κοινοτήτων ήταν συν-ηγέτης της πολιτοφυλακής μαζί με τους Maggie Rhee, Ezekiel και Cyndie. Αφού ανατίναξε μια γέφυρα για να προστατεύσει τους ανθρώπους του από μια μεγάλη ορδή από walkers, ο Rick θεωρείται νεκρός από τους αγαπημένους του. Ωστόσο, κρυφά σώζεται από την Anne/Jadis και μεταφέρεται με ελικόπτερο από μια άγνωστη ομάδα σε μια άγνωστη τοποθεσία για να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Alexandria κάνει σχέση με τη Michonne και τελικά εκείνη μένει έγκυος και κάνει παιδί μαζί του.

Πρώτη εμφάνιση: Πρεμιέρα 1ης σεζόν "Days Gone Bye".

Maggie RheeΗ Maggie Rhee είναι η μεγαλύτερη και μοναδική κόρη του Hershel και της Josephine Greene (ο Hershel ξαναπαντρεύτηκε την Annette Greene και απέκτησε μαζί της τη Beth και τον Shawn). Είναι η χήρα του Glenn Rhee και η μητέρα του Hershel. Είναι πρώην ηγέτης της αποικίας του Hilltop και ήταν μία από τους τέσσερις συνιδρυτές της πολιτοφυλακής, μαζί με τον Rick Grimes, τον Ezekiel και τη Cyndie. Σε κάποιο σημείο μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του Rick, έφυγε από το Hilltop μαζί με το γιο της για να συμμετάσχει στην ομάδα της Georgie.

Πρώτη εμφάνιση: 2ο επεισόδιο 2ης σεζόν "Bloodletting".

Στο 8ο επεισόδιο της 9ης σεζόν "Evolution" έχασε τη ζωή του ο Jesus.

Paul "Jesus" RoviaΕπί της ηγεσίας του Gregory, ο Jesus ήταν υπεύθυνος πρόσληψης και προμήθειας και δάσκαλος πολεμικών τεχνών στην αποικία του Hilltop. Έπειτα, έγινε το δεξί χέρι της Maggie και μετά τη φυγή της πήρε αυτός την αρχηγία του Hilltop. Στην προσπάθεια να βρουν και να σώσουν τον Eugene, o Jesus με τον Aaron και τον Daryl φεύγουν από το Hilltop. Όταν η ομάδα περικυκλώνεται από πολλούς walkers, ο Jesus αποφασίζει να μείνει πίσω και να δώσει στην ομάδα κάποιο χρόνο για να δραπετεύσει, ωστόσο, αυτή η ηρωική ενέργεια θα του κοστίσει εν αγνοία τη ζωή του. Ο θάνατος του Jesus συνεπάγεται με την είσοδο των Whisperers, καθώς αποτελεί το πρώτο τους θύμα.

Αιτία θανάτου: Μαχαιρώθηκε μέσω της πλάτης στην καρδιά από έναν Whisperer.
Πρώτη εμφάνιση: 10ο επεισόδιο 6ης σεζόν "The Next World".

Στο 15ο επεισόδιο της 9ης σεζόν "The Calm Before" έχασαν τις ζωές τους πάρα πολλοί χαρακτήρες. Αν υπήρχε βραβείο για το επεισόδιο με τους περισσότερους θανάτους σίγουρα το 9x15 θα το κέρδιζε! Παρακάτω ακολουθούν οι χαρακτήρες:

Hilde και MilesΣε ένα flashback, ο Miles και η Hilde παλεύουν για την επιβίωση τους στο δάσος, κάνοντας αστεία για την επέτειό τους όταν ανακάλυψαν το Hilltop. Με τα χρόνια, συνεργάζονται με το Hiltop και γίνονται αξιόπιστα μέλη της κοινότητας, ενώ η Hilde είναι γνωστή για την παραγωγή των κερμάτων του Hiltop. Στο επεισόδιο 9x15 το ζευγάρι ξεκίνησε για το πανηγύρι στο Kingdom, αλλά στη διαδρομή βρέθηκαν αντιμέτωποι με την Alpha και τους Whisperers. Το πρόσωπο του Miles κατέληξε ως η νέα μάσκα ενός Whisperer, ενώ η Alpha πήρε το τριχωτό της κεφαλής και τα ρούχα της Hilde για να διεισδύσει στο πανηγύρι.

Αιτία θανάτου: Πέσανε και οι δύο θύματα της Alpha και των Whisperes.
Πρώτη εμφάνιση: 15ο επεισόδιο 9ης σεζόν "The Calm Before".

OzzyΉταν ο αρχηγός των Highwaymen και ενώ αρχικά φάνηκε απειλητικός, τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κακόβουλος. Παρά το γεγονός ότι ήταν κλέφτης και εκβιαστής, απέφευγε να σκοτώνει όποτε ήταν δυνατόν και προτιμούσε να κερδίζει αυτό που θέλει μόνο μέσω εκφοβισμού. Ο Ozzy φάνηκε επίσης να είναι άνθρωπος που κρατάει το λόγου του, καθώς αυτός και η ομάδα του προστάτευαν πιστά τους δρόμους μετά τη συμφωνία τους με τον King Ezekiel. Με αυτούς που ήταν σύμμαχος, ο Ozzy υπήρξε ευγενικός και φιλικός. Μάλιστα, αυτός μαζί με τον Alek και τον D.J. φέρθηκαν ηρωικά και προσπάθησαν να σώσουν τους αιχμαλώτους της Alpha, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και κατέληξαν θύματα των Whisperers.

Αιτία θανάτου: Προσπάθησε να σώσει τους αιχμαλώτους από την Alpha και τους Whisperers, όμως τελικά τον αποκεφάλισαν και το κεφάλι του κατέληξε στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση:  13ο επεισόδιο 9ης σεζόν "Chokepoint".

AlekΉταν μέλος των Highwaymen και δεξί χέρι του Ozzy. Μετά τη συμφωνία με το Kingdom ήταν μέλος της περιπολίας για την ασφάλεια των δρόμων μεταξύ των κοινοτήτων. Πέρα από αυτά, δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον χαρακτήρα του Alek.

Αιτία θανάτου: Προσπάθησε να σώσει τους αιχμαλώτους από την Alpha και τους Whisperers, όμως τελικά τον αποκεφάλισαν και το κεφάλι του κατέληξε στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση:  13ο επεισόδιο 9ης σεζόν "Chokepoint".

D.J.Ήταν πρώην υψηλόβαθμο μέλος των Saviors και μετά το All Out War, ανήκε στην ομάδα των ανταρτών των Saviors με αρχηγό τον Jed. Μετά τον "θάνατο" του Rick Grimes, έγινε μέλος της κοινότητας της Alexandria. Συγκεκριμένα, έγινε υπολοχαγός για την ασφαλή ζώνη της Alexandria και συμμετείχε στην οδική περιπολία μεταξύ κοινών κοινοτήτων.

Αιτία θανάτου: Προσπάθησε να σώσει τους αιχμαλώτους από την Alpha και τους Whisperers, όμως τελικά τον αποκεφάλισαν και το κεφάλι του κατέληξε στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση:  8ο επεισόδιο 8ης σεζόν "How It's Gotta Be".

Frankie Ήταν μέλος των Saviors και μία από τις πρώην "συζύγους" του Negan. Μετά τον "θάνατο" του Rick Grimes, γίνεται μέλος της κοινότητας της Alexandria και υιοθετεί μια κόρη.

Αιτία θανάτου: Πιάστηκε αιχμάλωτη από την Alpha και τους Whisperers, την αποκεφάλισαν και το κεφάλι της κατέληξε στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση: 7ο επεισόδιο 7ης σεζόν "Sing Me a Song".

Rodney και AdelineΔεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τους Rodney και Adeline παρά μόνο το ότι ήταν έφηβοι κάτοικοι του Hilltop. Όταν ο Henry είχε πάει να μείνει στο Hilltop είχε γνωριστεί με τα έφηβα παιδιά και ήταν ο λόγος που αυτός κατέληξε φυλακισμένος. Η Adeline ήταν ερωτευμένη με τον Henry.

Αιτία θανάτου: Πιάστηκαν αιχμάλωτοι από την Alpha και τους Whisperers, τους αποκεφάλισαν και τα κεφάλια τους κατέληξαν στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση: Πρεμιέρα 9ης σεζόν ως μικρά παιδιά. Ως έφηβοι η πρώτη εμφάνιση της Adeline έγινε στο 7ο επεισόδιο της 9ης σεζόν "Stradivarius" και του Rodney στο 8ο επεισόδιο της 9ης σεζόν "Evolution".

Tammy Rose SuttonΗ Tammy μαζί με τον σύζυγο της Earl και το γιο της Kenneth ήταν κάτοικοι του Hilltop, η ίδια ήταν επικεφαλής κηπουρός. Στην πρεμιέρα της 9ης σεζόν έχασε τον γιο της και η συμπεριφορά της προς τη Maggie ήταν επιθετική. Όταν ο Henry πήγε στην αποικία του Hilltop για να γίνει μαθητευόμενος του Earl, το ζευγάρι φάνηκε να τον δέχεται ευχάριστα. Όταν έχασε τη ζωή του ο Jesus, έπεισε την Tara να γίνει αρχηγός του Hilltop και τη συμβούλευσε να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του. Μετά την πρώτη "γνωριμία" με την Alpha, η Tammy και ο Earl καταλήγουν με το μωρό που παράτησαν οι Whisperers, γεγονός το οποίο τους έκανε τόσο χαρούμενους και φάνηκε να τους γεμίζει, ειδικά μετά το θάνατο του γιου τους (ήταν η πρώτη φορά που η Tammy χαμογέλασε). Φτάνοντας με το σύζυγο και το μωρό στο πανηγύρι, ανακοίνωσαν ότι θα υιοθετήσουν τον μικρό δίνοντας του το όνομα Adam. Η Tammy Rose αποτελεί τον χαρακτήρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο και στη σειρά αλλά και στο κόμικ.

Αιτία θανάτου: Πιάστηκε αιχμάλωτη από την Alpha και τους Whisperers, την αποκεφάλισαν και το κεφάλι της κατέληξε στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση: Πρεμιέρα 9ης σεζόν "A New Beginning".

HenryΉταν κάτοικος του Kingdom και ο μικρότερος αδελφός του Benjamin. Μετά το θάνατο του Benjamin, προσπάθησε να πάρει εκδίκηση αναζητώντας τον δολοφόνο του αδελφού του και έπειτα υιοθετήθηκε από τον King Ezekiel και την Carol Peletier. Αφού ζούσε για χρόνια στο Kingdom, ο έφηβος Henry μετακόμισε στην αποικία του Hilltop για να γίνει μαθητευόμενος του σιδηρουργού της κοινότητας Earl Sutton. Αφού φυλακίστηκε γιατί παρέβη τους κανονισμούς του Hilltop, γνώρισε τη Lydia, την οποία ερωτεύτηκε. Ο Henry ήταν ο κύριος λόγος και η αφορμή που η Lydia έφυγε από τους Whisperers και αυτό το γεγονός πλήγωσε και θύμωσε την Alpha, η οποία εν τέλει τον εκδικήθηκε παίρνοντας του το κεφάλι.

Αιτία θανάτου: Πιάστηκε αιχμάλωτος από την Alpha και τους Whisperers, τον αποκεφάλισαν και το κεφάλι του κατέληξε στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση: 2ο επεισόδιο 7ης σεζόν "The Well".

EnidΉταν πρώην κάτοικος της Alexandria. Αρχικά, η Enid ήταν δυσάρεστη και κάπως φοβισμένη, αλλά τελικά με τη βοήθεια του Carl Grimes ανοίχτηκε και ένιωσε ασφάλεια, μάλιστα ανέπτυξε και ερωτική σχέση μαζί του. Μετά το θάνατο του Glenn Rhee, η Enid μεταφέρθηκε στο Hilltop μαζί με τη Sasha για να βοηθήσουν την Maggie Rhee κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μετά το τέλος του πολέμου ενάντια στον Negan και τους Saviors, η Enid έμεινε στο Hilltop και έγινε μαθητευόμενη ιατρός του Siddiq. Στα χρόνια που ακολούθησαν μετά το "θάνατο" του Rick Grimes, έγινε η γιατρός του Hilltop και έκανε σχέση με τον Alden.

Αιτία θανάτου: Πιάστηκε αιχμάλωτη από την Alpha και τους Whisperers, την αποκεφάλισαν και το κεφάλι της κατέληξε στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση: 12ο επεισόδιο 5ης σεζόν "Remember".

Tara ChamblerΉταν η κόρη του David, η νεώτερη αδελφή της Lilly, η θεία της Meghan, και η μόνη που επέζησε από τα μέλη της οικογένειά της μέχρι το θάνατό της, και πριν την αποκάλυψη ήταν φοιτήτρια αστυνομίας. Αφού συναντήθηκαν με τον Philip Blake, γνωστό και ως Κυβερνήτης, εκείνη και η οικογένειά της εγκατέλειψαν το συγκρότημα διαμερισμάτων που έμεναν μετά την αποκάλυψη. Υπήρξε μέλος του γκρουπ του Κυβερνήτη και του camp του Caesar Martinez. Συμμετείχε στην επίθεση κατά της φυλακής με τη μεριά του Κυβερνήτη, όμως δε σήκωσε ποτέ το όπλο της κατά της ομάδας του Rick. Αφού βοήθησε τον Glenn Rhee μετά την επίθεση κατά της φυλακή, έγινε μέλος της ομάδας που οδήγησε ο Abraham Ford σε μια αποστολή στην Washington, D.C., αναζητώντας τη θεραπεία κατά των walkers. Έπειτα, έγινε μέλος της ομάδας του Rick Grimes. Μετά την ένταξή της στην Alexandria, η Tara δημιούργησε μια ρομαντική σχέση με τη Denise Cloyd και κατά τη διάρκεια αναζήτησης προμηθειών με το Heath, ανακάλυψε μια κοινότητα γυναικών που ονομάζεται Oceanside. Έξι χρόνια μετά τον υποτιθέμενο θάνατο του Rick, η Tara κατοικεί στο Hilltop και υπηρετεί ως συν-ηγέτης του Jesus. Μετά το θάνατό του, γίνεται η de-facto ηγέτης του Hilltop λόγω της εμπιστοσύνης των κατοίκων του σε αυτή.

Αιτία θανάτου: Πιάστηκε αιχμάλωτη από την Alpha και τους Whisperers, την αποκεφάλισαν και το κεφάλι της κατέληξε στους πασσάλους που οριοθετούν τα σύνορα των Whisperers.
Πρώτη εμφάνιση: 6ο επεισόδιο 4ης σεζόν "Live Bait".

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.