Σε μια αληθινή Αποκάλυψη...


Πόσο πιστεύεις ότι θα άντεχες; Που θα έβρισκες καταφύγιο; Ποιο όπλο θα χρησιμοποιούσες;

Είμαστε εδώ να σου δώσουμε τις δικές μας ιδέες και, που ξες, μπορεί να συναντηθούμε!

Σαν μέρος, θα διάλεγα κάτι απομονωμένο, κάποιο σχολείο, στρατόπεδο ή ακόμα και φυλακή εκτός πόλης. Σίγουρα θα υπάρχει φαγητό σε αυτά. Το αρνητικό βέβαια είναι ότι είναι μεγάλα σε έκταση και δύσκολα να τα έχεις υπό έλεγχο. Αλλά με μια σωστή ομάδα όλα βολεύονται!

Σαν όπλο θα προτιμούσα κάτι αθόρυβο αλλά που να χρησιμοποιείται εξ αποστάσεως διότι νιώθω ότι θα φοβούμαι γαρ να έρθω πρόσωπο με πρόσωπο με τα ζομπάκια. Η βαλλίστρα είναι μια καλή επιλογή, με το αρνητικό φυσικά ότι πρέπει να μετράω τα βέλη μου.

Όσο για το προσδόκιμο ζωής μου; Ίσως δεν χρειαστούν καν όλα αυτά μιας και πιστεύω ότι σε μια βδομάδα, άντε δύο θα σας προσέχω από τον άλλον κόσμο. :) -Εύη


Τι λέει όμως και η υπόλοιπη ομάδα των Fanatics;

Νίκος

Μέρος που θα διάλεγα για καταφύγιο: Θα επέλεγα να βρίσκομαι σε ένα νησί γιατί σχετικά με την υπόλοιπη χώρα θα είναι ασφαλέστερα.
Όπλο που θα χρησιμοποιούσα: Θα διάλεγα μια Katana, γιατί για μένα είναι ότι πρέπει για Αποκάλυψη (πλην των όπλων βέβαια).
Προσδόκιμο επιβίωσης: Πιστεύω θα άντεχα για μερικά χρονάκια γιατί θα συνεργαζόμουν με την ομάδα μου και δε θα έκανα του κεφαλιού μου. Αρκεί βέβαια να υπάρχει φαγητό.

Βασίλης

Μέρος που θα διάλεγα για καταφύγιο: Λοιπόν, αν γινόταν τέτοια Αποκάλυψη, θα προτιμούσα να πήγαινα ή να ήμουν στο χωριό μου, στην Αρκαδία, πάνω στο βουνό όπου είναι το σπίτι και βλέπω σχεδόν παντού. Αν ήμουν σε καμιά μεγάλη πόλη θα διάλεγα ένα κτίριο που θα είχε δύο εισόδους, μια θα την είχα για ώρα ανάγκης και μια για να ελέγχω την κίνηση.
Όπλο που θα χρησιμοποιούσα: Θα διάλεγα κάποιο που να προκαλούσε μεγάλο κακό, αλλά χωρίς φασαρία. Ίσως κάποιο πολυβόλο με σιγαστήρα.
Προσδόκιμο επιβίωσης: Ίσως μερικές ημέρες. Άντε εβδομάδες. Θα ήμουν σαν τον T-Dog ή τον Carl.


Γιώτα

Μέρος που θα διάλεγα για καταφύγιο: Νομίζω ότι ένα από τα καλύτερα καταλύματα που έχουμε δει μέχρι τώρα στη σειρά ήταν η φυλακή, οπότε αν μπορούσα θα ήθελα να κλειδαμπαρωθώ μέσα σε μια φυλακή, με την ελπίδα ότι θα έχει και προμήθειες μέσα.
Όπλο που θα χρησιμοποιούσα: Κάτι στο οποίο επίσης θα ήλπιζα να έχει η φυλακή είναι ένα καλά αρματωμένο οπλοστάσιο. Σίγουρα θα ήθελα τουλάχιστον δύο, ένα δυνατό πολυβόλο και ένα σπαθί ή ένα τόξο (σίγουρα όμως αν μπορούσα να κουβαλάω 15 όπλα θα το έκανα).
Προσδόκιμο επιβίωσης: Σχεδόν μηδενικό, αν δεν πέθαινα από αφέλεια τις πρώτες μέρες ("αααχ τι ωραίο ζόμπι είναι αυτό;"), τότε θα πέθαινα γιατί θα ήμουν αρματωμένη με 15 όπλα χωρίς να ξέρω να χρησιμοποιώ κανένα.


Δέσποινα

Μέρος που θα διάλεγα για καταφύγιο: Αναλόγως το τι θα θέλω να αποφύγω. Αν πχ ήταν ζόμπι, σίγουρα κάπου ψηλά ή κοντά σε νερό (τα ζόμπι δε σκαρφαλώνουν και δεν κολυμπάνε).
Όπλο που θα χρησιμοποιούσα: Θα ήθελα να έχω ένα όπλο με ακρίβεια βολής και ένα μακρύ κοφτερό μαχαίρι (είτε κατάνα, είτε alegerian long dagger κτλ).
Προσδόκιμο επιβίωσης: Αν ήμουν μόνη μου πιθανότατα μηδαμινό. Αν ήμουν με μεγάλο γκρουπ ίσως να τα κατάφερνα. Βασικά έχω πει πολλές φορές ότι σε περίπτωση αποκάλυψης θα ήμουν ο Eugene. Θα ήμουν ο εγκέφαλος του γκρουπ και ότι το εκτελεστικό όργανο.


Chris

Μέρος που θα διάλεγα για καταφύγιο: Επηρεασμένος από την σειρά μας, θα ήθελα να είμαι μέλος σε κάποια ασφαλή κοινότητα με περίφραξη ή σε ένα σχολείο. Μετά από "ώριμη" σκέψη όμως το είδα πιο στρατηγικά και καταλήγω σε ένα μεγάλο σπίτι κοντά σε γκρεμό ή σε κάποιον λόφο και οι λόγοι είναι οι εξής: Η τοποθεσία σου δίνει το πλεονέκτημα ότι βλέπεις ότι σου έρχεται από κάτω και είναι δύσκολο να πιαστείς απροετοίμαστος.
Όπλο που θα χρησιμοποιούσα: Πολύ θα ήθελα κάτι σαν την βαλλίστρα του Daryl ή το Katana της Michonne, αλλά πιο πολύ θα ήθελα να επιβιώσω και δε θεωρώ πως τα παραπάνω θα με βοηθούσαν. Θα επέλεγα μια ματσέτα για βασικό όπλο, είναι πιο ελαφριά από σπαθί οπότε θα ήταν και πιο εύκολο να την χειριστώ. Για δευτερεύον όπλο θα επέλεγα ένα 32 Revolver το οποίο θα χρησιμοποιούσα σπάνια, έως ποτέ, θα το ήθελα όμως πάνω μου για δύο λόγους: Να μπορώ να το τραβήξω εύκολα σε περίπτωση που κάποιο ζόμπι μου επιτεθεί και με στριμώξει. Ο δεύτερος λόγος είναι κυρίως ψυχολογικός. Θα ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια έχοντάς το πάνω μου και στο φινάλε θα μπορούσα να απειλήσω και κάποιον σε περίπτωση επίθεσης βρε αδερφέ. Μια ζώνη με πολλά μαχαίρια θα ήταν η τέλεια πινελιά.
Προσδόκιμο ζωής: Δεν πιστεύω πως θα πέθαινα γρήγορα, όχι επειδή είμαι ιδιαίτερα μάχιμος, αλλά επειδή θα αντιδρούσα ψύχραιμα και με λογική σε δύσκολες καταστάσεις. Θα απέφευγα τις άσκοπε συγκρούσεις με ανθρώπους και walker, με λίγα λόγια απλά θα κοίταγα την δουλειά μου και θα απέφευγα τους πάντες ζώντας στο απόμακρο σπίτι μου με άτομα που ήδη εμπιστεύομαι. 

Δημοσίευση σχολίου

  1. Τα ίδια ακριβώς με τον Νίκο! Έχω σπίτι σε νησί, και έχω ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑ! Οπότε... θα τα καταφέρουμε! Αρκεί να φτάσουμε εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.