Η Kim Dickens είναι πρόθυμη να γυρίσει στο FearTWDΣε μορφή Flashback, Crossover ή ακόμα και στην θεωρία που την θέλει να γυρνάει από τους νεκρούς η Kim Dickens δεν θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην σειρά . Όλα είναι πιθανά στον κόσμο του TWD και η Kim Dickens φαίνεται να το ξέρει καθώς δηλώνει πρόθυμη να γυρίσει αν της το ζητήσουν οι Showrunners " Θα έπρεπε να κάτσουμε και να μιλήσουμε για αυτό αλλά αγαπάω τον χαρακτήρα και ποτέ δεν θα έλεγα όχι χωρίς να συζητήσω και να δω τι σχέδια έχουν. "
Την τελευταία φορά που είδαμε την Madison θυσιάστηκε για να σώσει την ομάδα της , θεωρητικά ποτέ δεν την είδαμε να πεθαίνει και αυτό έχει ενισχύσει τις θεωρίες κάποιων Fans που την θέλουν ζωντανή , όπως είχε γλυτώσει ο Glenn και ο Daniel θα μπορούσε να γλυτώσει και εκείνη. 

"Από ότι ξέρω είναι νεκρή . Είναι ένας ρόλος για τον οποίο είμαι υπερήφανη . Αυτός ο χαρακτήρας βοήθησε να χτιστεί η σειρά , ταξίδεψα μαζί της σε 3 διαφορετικές χώρες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων . Νοιώθω λες και όλοι μου η καριέρα κατέληξε σε αυτόν τον ρόλο . Είμαι υπερήφανη και τελείωσε πολύ νωρίτερα από ότι θα ήθελα δεν ξέρω αν θέλουν να επισκεφθούν ξανά την ιστορία της αλλά ήταν ένας σπουδαίος χαρακτήρας που αγαπώ, ήταν καλογραμμενος και περίπλοκος χαρακτήρα!" Η 5η Season του FearTWD θα φέρει πίσω τον Daniel Salazar κάτι που δίνει ελπίδες στους Fans ότι κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να γίνει και με την Madison. 
Πρόσφατα στο Netflix κυκλοφόρησε η ταινία The Highwaymen στην οποία μπορείτε να απολαύσετε την Kim Dickens σε περίπτωση που δεν γυρίσει στην σειρά μας. 
Και αν ρωτάτε εμάς θα σας απαντήσουμε πως όλα είναι πιθανά .
Μέσα σε 2 ημέρες η επίσημη σελίδα του The Walking Dead στο Twitter έχει ποσταρει την συγκεκριμένη συνέντευξη της Kim Dickens 2 φορές. Παράξενη κίνηση αν δεν σημαίνει όντως κάτι.


Τέλος ο Scott Gimple πρόσφατα δήλωσε πως μετά το τέλος του 1ου μισού της 5ης Season του FearTWD θα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση ! Θα μπορούσε να είναι η επιστροφή της Madison ;

Δημοσίευση σχολίου

  1. Αυτή θα ήταν πραγματικά μια τέλεια κίνηση... Αν και ο χαρακτήρας της Μάντισον, διαμορφώθηκε κυρίως μέσα από την "προστατευτικότητά" της, προς τον Νικ... Χωρίς Νικ, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.