Ο Norman Reedus μιλάει για το μέλλον του στην σειρά !


"Θα κάψω το στούντιο ολοσχερώς αν προσπαθήσουν να με ξεφορτωθούν, δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος μετράει σχεδόν μια δεκαετία στο ρόλο του Daryl Dixon.

Μετά από κάθε φινάλε, μετράμε όλο και λιγότερα πράγματα που μας θυμίζουν τις πρώτες σεζόν, μετά από τόσες αποχωρήσεις ή θανάτους χαρακτήρων. Όμως ο Norman δεν έχει σκοπό να φύγει από τη σειρά.

"Δεν είναι στα σχέδιά μου να φύγω από τη σειρά."

Αυτό φυσικά, όπως μας ενημερώνει, δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του και η παραγωγή μπορεί να αποφασίσει ανά πάσα στιγμή να σκοτώσει οποιονδήποτε. Παρόλα αυτά αν έφτανε η στιγμή του θανάτου του έχει διάφορες ιδέες για το πως θα ήθελε να γίνει, αν και προτιμά να μην το συζητά για να μη δίνει ιδέες στην παραγωγή.

"Έχω σκεφτεί ότι θα ήθελα ένα πλάνο σε ηλιοβασίλεμα, να προχωράω προς το άγνωστο με έναν σκύλο δίπλα μου. Αλλά βλέπω όλο και περισσότερους να το κάνουν αυτό, οπότε δε ξέρω. Γενικά δε θα ήθελα να πεθάνω."

Προσθέτει επίσης, ότι μετά την αποχώρηση του Rick, χάρηκε μεν που πήρε λίγο πιο κεντρικό ρόλο, αλλά μιλώντας στην Angela Kang, της ζήτησε να μην αντικαταστήσει τον Rick με τον Daryl.

"Είπα στην Angela να μη τολμήσει να μου δώσει τεράστιες ομιλίες και λόγους όπως έβγαζε ο Rick. Ο Daryl δεν είναι τέτοιος τύπος, ούτε στο ελάχιστο!"

Όντως θα ήταν πολύ εκτός του χαρακτήρα του να βγάζει λόγους μπροστά στις κοινότητες. Εσείς πως τον είδατε φέτος τον Daryl;

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.