Πρώτες πληροφορίες για την πρεμιέρα της 10ης Season


Μπορεί η 10η σεζόν να αργεί ακόμα αλλά εμείς θα σας ενημερώνουμε για το οτιδήποτε σχετικά μ'αυτήν. Όπως υπόσχεται η Angela Kang, η παραγωγός της σειράς, το TWD, όταν έρθει η 10η σεζόν, θα συνεχίσει να κάνει πράγματα που δεν έκανε στο παρελθόν!
Θα αρχίσουμε με μικρό χρονικό άλμα, όχι ένα τεράστιο όπως αυτό της 9ης σεζόν. Ο χειμώνας θα τελειώσει και οι άνθρωποι θα βρίσκονται σε διαφορετική συναισθηματική κατάσταση.
Και συνέχισε λέγοντας:
Δουλεύουμε στην πρεμιέρα και...έχω τρελαθεί. Έλεγα. 'Ας έχουμε μόνο χιόνι' κάτι που είναι απίθανο να γίνει. Άρα υπάρχουν διαφορετικά πράγματα στη πρεμιέρα της 10ης σεζόν και θέλω να κάνουμε πράγματα που δεν έχουμε κάνει προηγουμένως, κάτι που φαίνεται δύσκολο. Αυτό έχει πλάκα στην σειρά.
Οι επιζόντες θα συνεχίσουν να παλεύουν με την απειλή των Whisperers, ενώ θα αποκαλυφθούν περισσότερα για το παρελθόν της Alpha και του Beta, των αρχηγών τους.
Προφανώς, υπάρχουν κάποια προβλήματα με τους Whisperers, αυτούς τους τρελούς γείτονες που ήρθαν και προκάλεσαν χάος. Αυτό είναι κάτι που θα το εξερευνήσουμε και προφανώς και άλλες ιστορίες που διασταυρώνονται μ'όλα αυτά. Πάντα είναι ωραίο να έχεις πολλά πράγματα να παίζουν παράλληλα. Θα μάθουμε περισσότερα για τη φωνή του ραδίου και τι σχέση έχει με τους ανθρώπους μας και τον κόσμο τους. Διασκεδάζουμε ενώνοντας τα κομμάτια της σεζόν και ελπίζουμε να πάμε καλά. Χτύπα ξύλο!
Η 9η σεζόν έκλεισε με τη μυστηριώδη φωνή του ραδίου, που θα αποκαλυφθεί, ενώ υπάρχει και η απειλή των Whisperers. Η Angela Kang χαρακτήρισε το τέλος της 9ης σεζόν "σαν τα post-credits της Marvel."
Είμαι σίγουρη πως οι φίλοι της σειράς θα κάνουν υποθέσεις γι'αυτό και τις θέλουμε. Ο κόσμος του The Walking Dead συνεχώς μεγαλώνει, άρα ποιος είναι εκεί έξω; Τι θέλει; Πως θα αλληλεπιδράσει με τους δικούς μας; Ό'τι και να γίνει, θα είναι κάτι που ευελπιστούμε πως θα μετατρέψει την ιστορία μ'έναν ικανοποιητικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.