3 νέοι χαρακτήρες στην 5η Season του FearTWD


Μετά την προσθήκη της Karen David (διαβάστε ΕΔΩ ) μερικές νέες προσθήκες θα έχει η νέα season του Fear The Walking Dead και λογικό μας φαίνεται αφού η επίσημη περίληψη της Season μας λέει πως η ομάδα μας θα ψάχνει για άλλους επιζώντες. Πάμε να δούμε τα νέα άτομα που θα γνωρίσουμε φέτος.
 
Για περισσότερα νέα σχετικά με την σειρά μας Like στην σελίδα μας >Fear The Walking Dead-Greece<

Η Bailey Gavulic ως “Annie”

H Bailey Gavulic  είναι 21 χρόνων ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της στα, “Prodigal,” “At The End Of The Day,” και “No Place In This World.” Εχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της νότιας Florida και θα παίξει έναν επιζώντα με το όνομα Annie η οποία θα είναι νεώτερη από την ίδια.

Ethan Suess as “Max”

Ο Ethan είναι 15 ετών ηθοποιός/μουσικός και φωτογράφος από την Βόρεια Carolina. Είναι γνωστός για τους ρόλους του στο Scorpion και Henry Danger. Δεν έχουμε πληροφορίες για τον χαρακτήρα του πέρα από το ότι θα τον λένε Max.

Cooper Dodson as “Dylan”

Ο Cooper είναι ο νεότερος της παρέας. 13 χρόνων από το Denton του Texas. Έχει εμφανιστεί στο American Horror story , το Preacher και στο θρίλερ του 2017 με τίτλο The Wrong Mother. Και αν ο μικρός σας θυμίζει κάποιον ο αδερφός του Major Dodson έχει παίξει τον Sam στην μητρική σειρά! Ελπίζουμε ο ίδιος να έχει καλύτερη πορεία στο Fear The Walking Dead.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.