7 ιστορίες που περιμένουμε απο την 10η Season
Η 9η σεζόν είναι παρελθόν ενώ η 10η είναι στα σκαριά.. Τι μπορούμε να περιμένουμε λοιπόν..Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά..Τονίζω ότι ότι διαβάσετε δεν είναι σπόιλερ ούτε κάτι επιβεβαιωμένο απλά κάνουμε κουβέντα για το τι περιμένουμε !!


Alpha vs CarolΈχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και μία πιθανή αναμέτρηση μεταξύ τους είναι πολύ πιθανή.. Οπότε περιμένουμε να δούμε..!!Λέτε να έχουμε τον θάνατο από το κόμικ μέσω Carol..

Daryl vs BetaΗ πρώτη μάχη βρήκε νικητή τον Daryl.. Η συνέχεια θα είναι ίδια όμως, o Beta δεν θα θελήσει να κάνει κάτι εναντίον του Daryl???

Dary και Connie..Θα έχουμε ερωτικό ειδύλιο?? Ο Daryl θα βρει κάποια να αγαπήσει??Μακάρι να γίνει κάτι μεταξύ τους και να βρει γαλήνη ο Daryl..

Michonne και MaggieΤελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν έξω από το κελί του Negan.. Όταν και αν γυρίσει η Maggie πως θα είναι μεταξύ τους τα πράγματα με του Jesus-Tara-Enid νεκρούς...H Michonne θα το βγάλει το 1ό μισό??Οι ενδείξεις δείχνουν το αντίθετο.. Θα έχουμε θάνατο η αποχώρηση τύπου Rick?? o Rj και η Judith θα μείνουν??

Negan.. Ένα κεφάλαιο μόνος του..περιμένουμε να δούμε αν θα ακολουθήσει τη ιστορία του κόμικ η αν του επιφυλάσσουν κάποια έκπληξη..Καιρός να ελευθερωθεί...

King Ezekiel-Rosita-Father Gabriel-Alden4 χαρακτήρες που δεν είχαν την αναμενόμενη άνοδο.. Ο Βασιλιάς δεν είναι στα καλύτερα του,χωρισμένος και χωρίς βασίλειο φαίνεται δύσκολη περίοδος..Rosita και Father Gabriel περιμένουν το παιδί του Doctor Siddiq και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα επιβιώσουν.. Ο Alden αν δεν του δώσουν σύντομα χρόνο πολύ πιθανό να μας αποχαιρετήσει..

Eugene και ασύρματος..Θα μάθουμε ποίος ήταν στην άλλη μεριά της επικοινωνίας?? Θα είναι η καινούρια κοινότητα η θα είναι κάτι διαφορετικό??

Και επειδή πολλοί θα ρωτήσετε για τον Rick 99,9% δεν γυρίσει στην σειρά.. Θα τον δούμε μόνο στις ταινίες.. Αν αυτή η μηδαμινή πιθανότητα 0,01% επιστρέψει τότε μαw έπιασαν όλους κορόιδα !!

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.