Η σειρά αναζητάει συγκεκριμένου τύπου ηθοποιούς για την 10η σεζόν!

Ετοιμάστε βαλίτσες για Ατλάντα. Η σειρά μας αναζητάει συγκεκριμένου τύπου ηθοποιούς για το casting της 10ης σεζόν!

Στο θέμα του casting, το The Walking Dead έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, φέρνοντας στη οθόνη μας ηθοποιούς όπως ο Andrew Linclon (Rick), ο Steven Yeun (Glenn), Melissa McBride (Carol) και πολλούς ακόμη.

Όμως, απαραίτητοι δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί με τα μεγάλα ονόματα, αλλά και οι λιγότερο αναγνωρίσιμοι. Πρόσφατα, το Backstage.com ανακοίνωσε πως το The Walking Dead αναζητάει συγκεκριμένους ανθρώπους που ταιριάζουν σ'ένα ορισμένο προφίλ ώστε να συμμετέχουν ως δευτερεύοντες χαρακτήρες στη σειρά! Παρακάτω οι προϋποθέσεις ώστε να συμμετάσχουν στο casting:
Ζητούνται λεπτοί ηθοποιοί, ηλικίας από 18 και πάνω. Τα μαύρα μαλλιά και τα μεγάλα μάτια είναι προτιμότερα. Οι άντρες πρέπει να είναι φρεσκοξυρισμένοι και δεν πρέπει να έχουν αλλεργία σε προσθετικά ή στο latex. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Μάιο, στην Ατλάντα της Τζόρτζια.
Η υπόθεση μας είναι πως η σειρά αναζητάει ηθοποιούς για να υποδυθούν walkers. Είναι κοινά χαρακτηριστικά όλα τα παραπάνω για τους walkers που έχουν εμφανιστεί στις οθόνες μας την τελευταία δεκαετία. 

Βιαστείτε, η προθεσμία λήγει στις 2 Μαΐου!

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.