Έρχεται σύγκρουση ανάμεσα σε Carol και Alpha ;


Το Walking Dead μας έχει ήδη προετοιμάσει για την σύγκρουση της Carol με την Alpha . Η Alpha φαίνεται πως τα έβαλε με την λάθος μαμά όταν σκότωσε τον Henry. Ήδη έχουμε δει την Carol να περνάει τα στάδια της θλίψης και στην συνέχεια έρχεται η εκδίκηση. Η 9η Season φαίνεται πως έχει στρώσει το έδαφος για μια σύγκρουση ανάμεσα στις δύο γυναίκες ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή . 

Η Carol καίει τους Saviors. 

Στο 9.06 η Carol βρέθηκε σε μπελάδες με κάποιους από τους Saviors που είχαν μείνει πιστοί στους τρόπους του Negan. Ωστόσο λίγα άτομα που εμπλεξαν με την Carol έζησαν για να πουν την ιστορία. Συγκεκριμένα η Carol πριν τους κάψει ζωντανούς λέει στο Jed "Εβλαψες τον γιο μου " απλά τον έριξε κάτω φανταστείτε τι θα έκανε στην Alpha που τον σκότωσε. Δείτε την σκηνή παρακάτω . 
Η Lydia και ο Henry μιλούν για τις μανάδες τους. 

Όσο οι δύο νέοι ήταν σε κελιά ήρθαν κοντά , συζήτησαν για διάφορα θέματα και σε κάποια στιγμή η κουβέντα ήρθε στις μανάδες τους . Η Lydia είπε στον Henry πως η μάνα της είναι μια γυναίκα με την οποία δεν τα βάζεις μαζί της με τον Henry να απαντά πως το ίδιο ισχύει και για την δική του μητέρα. 

Η Alpha ανυπομονεί να την γνωρίσει. Όταν η Alpha ως Deborah εισέβαλε στο πανυγήρι του βασιλείου η προοικονομια έφτασε στο ταβάνι με την Alpha να λέει στον Ezekiel πως ανυπομονεί να συναντήσει την βασίλισσα . Όντως ανυπομονεί ή θα το μετανιώσει όταν έρθει η στιγμή ; Μένει και ελπίζουμε να το δούμε στην 10η Season.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.