Ο Michael Cudlitz ίσως υποδυθεί ξανά τον Abraham!Το ευρύτερο σύμπαν του TWD φαίνεται πως ίσως θα έχει πίσω έναν από τους αγαπημένους του χαρακτήρες, τον Abraham Ford! Ο Michael Cudlitz, που τον υποδυόταν, μίλησε σχετικά μ'αυτό.
Η σειρά δίνει χρόνο σε αναδρομές στο παρελθόν και σε ιστορίες των πρωταγωνιστών. Υπάρχουν ακόμη χαρακτήρες που ήταν πολύ κοντά στον Abe. Θα μπορούσα εύκολα να επιστρέψω.
Ο Cudlitz μπήκε σε λεπτομέρειες, μιλώντας συγκεκριμένα για το πως πρέπει να προσδοκούν οι φανς να τον δουν να υποδύεται τον Abraham για άλλη μια φορά.
Παράγουν ταινίες που θα κινούνται πίσω και μπροστά στο χρόνο και θεωρώ πως θα συνδέσουν και χαρακτήρες που δεν είναι απαραίτητα συνδεδεμένοι στα κόμιξ. Άρα θα σας δώσω ένα διακριτικό ναι. Είναι πολύ, πολύ πιθανό (να επιστρέψω).
Ο Cudlitz εμφανίστηκε στη σειρά στην τέταρτη της σεζόν, μαζί με τον Josh McDermitt (Eugene) και την Christian Serratos (Rosita). Να θυμίσουμε πως ο Cudlitz επέστρεψε στη σειρά στην 9η σεζόν αλλά με την ιδιότητα του σκηνοθέτη για το έβδομο επεισόδιο.

Με τις τρεις ταινίες για τον Rick να έρχονται, η AMC είναι ενεργή στην παραγωγή spinoff σειρών και περισσότερων ταινιών στις οποίες θα συμμετέχουν χαρακτήρες και από το The Walking Dead και από το Fear the Walking Dead. Υπάρχουν βέβαια και οι φήμες πως ο Cudlitz θα επιστρέψει στο Fear  με την ιστορία του χαμένου Daniel Salazar.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.