5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Tom Payne

Ο Tom Payne κατάγεται από την Αγγλία και γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου το 1982. Μεγάλωσε στο Bath του Somerset και τελείωσε την δραματική σχολή του Royal Central School τον Ιούνιο του 2015. Πάμε να δούμε μερικά πράγματα τώρα που ίσως να μην γνωρίζατε για εκείνον.

1.Είναι αρραβωνιασμένος ! 


Ναι ο Tom Payne έχει αρραβωνιαστεί με την πανέμορφη Jenifer Akerman , η οποία είναι στιχουργός, τραγουδίστρια και μοντέλο στην Σουηδία . 

2.Έχει ξαναδουλέψει με τον Andrew Lincoln. Οι δύο τους έχουν ξανασυνεργαστεί το 2009 στο Wuthering Heights μια μίνι σειρά δύο επεισοδίων . Ο Andy είχε βασικό ρόλο στην σειρά όχι όμως και ο Tom. 

3.Ήταν γυμναστής !Και όμως ο Tom στα σχεδόν παιδικά του χρόνια υπήρξε γυμναστής. Η γυμναστική είναι κάτι που αγαπάει και ο ίδιος έκανε αρκετή εξάσκηση για τον ρόλο του Jesus. 

4.Τα μαλλιά του στην σειρά δεν ήταν πάντα αληθινά. 


Ο Tom πήρε τον ρόλο πάρα πολύ γρήγορα. Συγκεκριμένα μέσα σε 2 μέρες έπρεπε να ήταν έτοιμος να φέρει στην ζωή τον Jesus. Τα μαλλιά του τότε δεν είχαν το απαραίτητο μήκος για αυτό χρησιμοποίησαν extensions. 

5.Έχει δει μόνο ένα επεισόδιο της σειράς . 


Συγκεκριμένα τον πιλότο δηλαδη το 1ο επεισόδιο της σειράς. Αυτό φυσικά δεν τον εμπόδισε από το να ενσαρκώσει τέλεια τον Jesus και να ενταχθεί στον αποκαλυπτικό κόσμο του TWD .


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.