6 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τoν Ross MarquandΟ Ross Marquand είναι στην σειρά μας από την 5η Season και ενσαρκώνει έναν χαρακτήρα βγαλμένο από τo Comic του Robert Kirkman . Ο Aaron είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και φυσικά σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει και ο ίδιος ο Ross που κάνει πολύ καλή δουλειά στην ερμηνεία του. Eίναι από το Colorado και έχει γεννηθεί στις 22 Αυγούστου το 1981 . Πάμε να μάθουμε κάποια Facts για τον ίδιο ! 

1.Ανακάλυψε το πάθος του σε νεαρή ηλικία.Έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική όταν ήταν μόλις 9 ετών όπου έπαιξε στην πρώτη του παράσταση , έκτοτε ήξερε πως η Showbiz ήταν η κλίση του. Μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στο LA για να σπουδάσει υποκριτική . 

2.Είναι πολύ καλός στις μιμήσεις. Ο Ross ανακάλυψε το ταλέντο στις μιμήσεις ένα καλοκαίρι καθώς ήταν κατασκήνωση. Εκεί γύρω από την φωτιά άρχισε να μιμείται άλλα άτομα και πλέον είναι αρκετά καλός και με ευκολία μπορεί να μιμηθεί πάνω από 50 Celebrities ! 

3.Η προσωπική του ζωή . Ο Ross είναι από τους λίγους ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μυστική. Δεν υπάρχει αναφορά για κάποια του σχέση καθώς ποτέ δεν τον έχουν δει σε κάποιο ραντεβού. Πολλοί υποστηρίζουν πως ο Ross είναι ομοφυλόφιλος αλλά αυτό είναι για την ώρα απλά μια φήμη. 

4.Λατρεύει το TWD. Ο Ross ήταν Fan του TWD πολύ πριν ενταχθεί στην σειρά μας. Ο ίδιος είχε κάνει Casting για τον ρόλο του Gareth αλλά δεν τον πήρε . Μετά από λίγο καιρό οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν μαζί του πιστεύοντας πως ο Aaron θα του ταίριαζε παραπάνω. 

5.Είναι ο Red Skull του MCU Ο Ross όπως είπαμε και παραπάνω έχει το χάρισμα να αλλάζει την φωνή του όπως εκείνος θέλει. Έτσι πίσω από την ψηφιακή εμφάνιση του Red Skull στην ταινία της Marvel Avengers infinity war και Avengers endgame κρύβεται ο δικός μας Aaron. 

6.Η μικρή του ανησυχία. Πριν μερικά χρόνια συγκεκριμένα το 2016 οι Ross Marquand , Michael Cudlitz, Josh Mcdermitt και Greg Nicotero είχαν επισκεφθεί την χώρα μας. Η ομάδα μας είχε την τύχη να τους συναντήσει και τότε ο Ross είχε δηλώσει μια μικρή του ανησυχία. Μας είχε ρωτήσει αν βλέπουμε την σειρά με υπότιτλους ή μεταγλωττισμένη όταν το απαντήσαμε ότι την βλέπουμε με υπότιτλους έδειξε ικανοποιημένος καθώς είχε έρθει εδώ μετά από το ταξίδι τους στην Ισπανία. Εκεί όπως μας είπε γίνεται μεταγλώττιση της σειράς μας και η φωνή που του έχουν βάλει είναι σαν "κοριτσάκι" . Έπειτα ο Ross δήλωσε χαρούμενος που είμαστε εξοικειωμένοι με την πραγματική του φωνή.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.