7 Λεπτομέρειες από το 5x02 του FearTWD


Το Fear The Walking Dead συνεχίζει την 5η του Season και καθως οδεύει προς το 3ο επεισόδιο (Διαβαστε Spoiler ΕΔΩ ) εμεις θα αναλύσουμε κάποιες λεπτομέρειες απο το 5.02 . Callbacks, παραλληλισμοί και αναφορές στο παρελθόν ή πολύ απλά μερικά Easter Eggs που εντοπίσαμε.

1.Chernobyl!

Η επιτυχημένη σειρά του Hbo Chernobyl έχει δημιουργήσει πανικό και σίγουρα αν έχεις δει πρόσφατα την σειρά εύκολα κανείς την σύνδεση . Μπορεί η ιστορία με την ραδιενέργεια να είναι τυχαία τοποθετημένη σε αυτήν την χρονική στιγμή ωστόσο το timing είναι πολύ καλό.

2.Το μπλουζάκι του Eugene .

Virginia is for lovers vs Don't mess with Texas . Εσείς απλά διαλέγεται την καλύτερη! Ωστόσο η φράση Don't Mess with Texas μπορεί να αποτελεί και ένα προειδοποιητικό μήνυμα για την ομάδα μας που φαίνεται να είναι σε μπελάδες.

3.Ο τραυματισμός της Luciana.

Η Luciana εχει δεχτεί σφαίρα στον ώμο στο Finale της 2ης Season σχεδόν 3 Season μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται με την ιδια να είναι ξανά εκτός μάχης επειδή έχει τραυματίσει τον ώμο . ΥΓ . Ο τραυματισμός έγινε στο 5.01 αλλά η ίδια του παραλληλισμου μου ήρθε στο 2ο επεισόδιο οταν η June της άλλαζε την γάζα.

4.Η Alicia σε κατάσταση Clean.

Η Alicia έχει εξοντώσει μέσα σε 2 επεισόδια όσους Walkers δεν είχε σκοτώσει σε 4 Season . Ο Morgan ανησυχεί ότι θα περάσει ότι είχε περάσει και ο ίδιος και δεν έχει άδικο . Ο Morgan άρχισε να σκοτώνει όποιον βρει μπροστά του μετά τον χαμό της γυναίκας του και του γιού του μόνος του χωρίς καμία ελπίδα. Η Alicia έχει ακόμα πρόσφατο τον χαμό της μητέρας της και του αδελφού της και σαν να μην έφταναν ολα αυτά πέφτει στα χέρια της και το βάρος της ομάδας. Τα πρώτα σημάδια έκαναν την εμφάνιση τους και ο Morgan το είδε τώρα είναι υποχρέωση του να την βάλει στον σωστό δρόμο.

5.Rick ;

Στο συγκεκριμένο πλάνο βλέπουμε ενα γκράφιτι να γράφει ICK με πολλούς φανς να πιστεύουν πως είναι αναφορά στον Rick . Το πιο πιθανό είναι να γράφει Sick .

6.Το μπάνιο του Morgan .
Η Σκηνή που ο Morgan έκανε μπάνιο για να καθαριστεί από την ραδιενέργεια μας πήγε πίσω  στο 1.01 του TWD με τον Rick,τον Morgan και τον γιο του να απολαμβάνουν ενα μπάνιο στο αστυνομικό τμήμα .

7.Skidmark

Το ονομα της γατουλας του Daniel, Skidmark, χρησιμοποιείται οταν μιλάμε για έναν λεκέ , μια βρωμιά που έχει μείνει ή τα σημάδια που αφήνουν τα λάστιχα στον δρόμο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για το σημάδι που αφησε ο Strand στον Daniel ή τα ψυχικά τραύματα που εχουν αφήσει σημάδια στον Daniel.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.