9 Λεπτομέρειες από το 5x03 του FearTWD


Πάμε να δούμε τις αναφορές και τα Easter Eggs που βρήκαμε στο 5.03 

Ο John Dorie και το κομμένο δάχτυλο. Ο John προσπαθώντας να πει στον Dwight πως για όλους υπάρχει ελπίδα έφερε μερικά παραδείγματα αποτρόπαιων πραγμάτων που έχει κάνει ο ίδιος στην προσπάθεια του να βρει την June όπως τότε που πυροβόλησε το δαχτυλο κάποιου . Αυτό είχε γίνει στην 4η Season. 

Dorie like the Fish . Αναφορά στην animation ταινία ψάχνοντας τον Nemo. 

Μουσική για Walkers ! 


Είδαμε να χρησιμοποιούν μουσική για να καθοδηγήσουν τους Walkers κάτι τέτοιο έχει γίνει αρκετές φορές με πιο πρόσφατη στην 9η season του TWD με το Kingdom να παίζει μουσική για να βγάλουν τους Walkers έξω από τον κινηματογράφο. 

Αναφορά στον Negan. Όσο ο Dwight ήταν αναίσθητος το ζευγάρι John και June αναρωτήθηκε για το κάψιμο του Dwight . Με την June να πιστεύει πως δεν το είχε από πριν την αποκάλυψη. Αν μάθουν παραπάνω για το πώς απέκτησε αυτό το σημάδι μένει να το δούμε. 

San Antonio Split 


Το φανταστικό κόλπο που έκανε ο John δεν είναι όσο απίθανο φάνηκε. Οι Myth Basters το έχουν αποδείξει οπότε όσο απίθανο και να μας φάνηκε το κόλπο αυτό θα μπορούσε να γίνει . 

Τα μηνύματα της Sherry. Ο Dwight είχε βρει ένα στην τελευταία της εμφάνιση στο TWD και από ότι φαίνεται εκείνη συνέχισε να του αφήνει σημειώματα σε περίπτωση που την έψαχνε. Το αν και πως θα την βρει μένει να το δούμε ! 

Ακόμα μια ομάδα με τρέλα παιδάκια ; Προς σοκ των τηλεθεατών αποδείχτηκε πως τα φράγματα που βλέπαμε από το 5.01 τα στήνει η Annie και τα αδέλφια της. Αν όντως δεν υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση πίσω από αυτό τότε μιλάμε για ακόμα μια ομάδα ενοχλητικών παιδιών. Η Annie σε πολλούς θυμίζει την Lizzie και ελπίζουμε να μην εξελιχθούν σαν τα παιδάκια που έπρεπε να σκοτώσει η Michonne στην 9η Season.

Walkers ;


O John είναι ένας πολύ έξυπνος χαρακτήρας αμέσως έκανε μια σύνδεση στο μυαλό του όταν ο Dwight αναφέρθηκε στα ζομπια ως Walkers . Ο μοναδικός άλλος άνθρωπος που τα λέει έτσι είναι ο Morgan.Και ενώ ο John δεν είχε την ώρα για ερωτήσεις σίγουρα του φάνκηε παράξενο! 

Director έκλπηξη ! Μπορεί να μην είδαμε τον Strand σε αυτό το επεισόδιο ωστόσο ο αγαπημένος μας Colman Domingo δούλεψε πίσω απο τις κάμερες για να μας δ΄ψσει αυτό το φανταστικό επεισόδιο ως σκηνοθέτης ! 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.