Ηθοποιοί διακόπτουν την συνεργασία με πολύ μεγάλα Conventions!


Οι ηθοποιοί Khary Payton (Ezekiel), Cooper Andrews (Jerry) και Angel Theory (Kelly) αποφάσισαν να μην ξανά συμμετάσχουν στο Walker Stalker Convention.

"Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να μην παρευρεθώ ξανά στο Walker Stalker και Fan Fest Conventions. Είμαι σίγουρος ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να βρεθούμε σε κάποιο άλλο event, αλλά προς το παρόν λέω να υποκλιθώ και να αποσυρθώ", δήλωσε ο Khary Payton. "Έχω γνωρίσει μερικούς απίστευτους ανθρώπους σε αυτά τα events και ελπίζω να σας ξανά συναντήσω κάπου στον κόσμο σύντομα. Στέλνω την απεριόριστη αγάπη μου σε όλους σας."Ο Cooper δήλωσε: "Hey παιδιά! Αποφάσισα να μην παρευρεθώ στο FanFest που έρχεται σε λίγες ημέρες. Επίσης, αποχωρώ από ΚΑΘΕ event των Walker Stalker και FanFest Conventions στο άμεσο μέλλον. ΛΑΤΡΕΥΩ να σας γνωρίζω όλους, αλλά πιστεύω ότι τα events αυτά δεν είναι το καλύτερο μέρος για μένα ώστε να το κάνω. Δεν γράφω όλα αυτά με ευκολία, αλλά επιλέγω να ακούσω την συνείδησή μου, όπως κάνω πάντα και δε θα σταματήσω τώρα. Θα σας δω σε άλλα conventions όπου φυσικά θα υπάρχει τάρτα!"Η Angel δήλωσε την αποχώρησή της σε ένα live στο Instagram λέγοντας:
"Ο Cooper ήδη δήλωσε ότι αποχωρεί και δεν είναι ο μόνος ου νιώθει περίεργα για το συγκεκριμένο convention. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι απόλαυσα τον χρόνο μου εκεί, αγαπώ να έρχομαι σε επαφή με fans, να μιλάμε, να βγάζουμε χαζές φωτογραφίες, υποτίθεται πρέπει να είναι κάτι που το κάνουμε για να περνάμε καλά για όλους μας. Παρόλα αυτά, δεν περνάμε καλά όταν οι υπεύθυνοι της οργάνωσης δεν πληρώνουν τους ηθοποιούς όσα τους οφείλουν. Όπως είμαι σίγουρη ότι κι εσείς να έχετε πάρει πίσω επιστροφές χρημάτων που δικαιούστε, έτσι κι εμείς δεν εχουμε πληρωθεί."Η εταιρεία φυσικά τα αρνείται όλα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.