FearTWD Review 5x02"The Hurt That Will Happen"

Το επεισόδιο ήταν κάπως αργό ωστόσο με βασικες εξελίξεις για την συνέχεια είχαμε την επανένταξη του Daniel και μάθαμε για τα προειδοποιητικά σημάδια για την ραδιενέργεια.  Πάμε να δούμε όσα έγιναν στο 5.02 . Περιμένουμε τα σχόλια σας για το επεισόδιο ΕΔΩ  .
Ο Strand ετοιμάζει μια κασέτα με τον ίδιο να αφήνει ένα "σημείωμα" στα δίδυμα και την Charlie καθώς γνωρίζει ότι πρόκειται να συναντήσει τον Daniel και ίσως αυτό να σημαίνει ότι δεν του μένει πολύς χρόνος ζωής ! Ο Strand φτάνει σε μια οχυρωμένη περιοχή και εκεί συναντά μια γάτα, τον Skidmark . Η γάτα είναι ο νέος φίλος του Daniel που ανοίγει τις πόρτες του οχυρού του και καλωσορίζει τον Strand που μιλάει υπερβολικά πολύ λόγο αμηχανίας και φόβου.

Ο Morgan η Alicia και ο John επιστρέφουν στο σημείο που έπεσε το αεροπλάνο τους και ανακαλύπτουν πως οι προμήθειες τους σε όπλα και σφαίρες αλλά και ο Walker με την "πανοπλία" έχουν εξαφανιστεί.
Η June  αλλάζει την γαζα της Luci η οποία δεν νοιώθει τα δάχτυλα της και αγχώνεται επειδή δεν ξέρει αν θα μπορεί να μάθει να παίζει ακορντεόν. (Ο καθένας με τον πόνο του γενικά αλλά τι να πεις μιλάνε τα φάρμακα ).  Ο John επιστρέφει και τους λέει πως το δίδυμο Alicia-Morgan θα κατευθυνθούν βόρεια και πως εκείνοι πρέπει να πάνε να ψάξουν προς τα νότια. Η Luciana λόγο της κατάστασης της μένει πίσω για να επικοινωνήσει με τον Strand και είναι αρκετά αισιόδοξη πως θα τα καταφέρει.

Ο Daniel ξεναγεί στο συνεργείο του βλέπουμε ότι έχει αρκετά αυτοκίνητα , τροχόσπιτα και κάπου εκεί κρύβεται και ένα αεροπλάνο . Ο Strand του λέει πως θέλει το αεροπλάνο για να βοηθήσει τους φίλους του και ο Daniel τον ρωτάει αν είναι για την Madison. Τότε ο Strand του λέει πως εκείνη και ο Nick είναι νεκροί. Ο Daniel ειναι δύσπιστος απέναντι στον Strand και έχει κάθε λόγο να νομίζει πως τον κοροϊδεύει. Η Alicia με τον Morgan βρίσκονται σε ένα αδιέξοδο και περισσότερες προειδοποιητικές πινακίδες για ραδιενέργεια . Αφού εξερευνούν το μέρος βρίσκουν ένα τζιπακι με τις προμήθειες τους και μια παγίδα για Walkers  , ο Morgan σκοτώνει τον έναν και τότε τα πόδια του δένονται στην παγίδα . Μια γυναίκα με προστατευτική στολή τον σώζει και τον προειδοποιεί να μιλάει και να αναπνέει όσο το δυνατόν λιγότερο  . Η Alicia της ορμάει όταν σημαδεύει ξανά τον Morgan και τις παίρνει το όπλο .

Η Grace μας συστήνεται και εξηγεί στην ομάδα μας πως δούλευε σε έναν πυρηνικό αντιδραστήρα ο οποίος εξεράγη και έχει μολύνει κάποιους Walkers. Ένας από αυτούς ήταν ο Walker που σκότωσε ο Morgan ο οποίος είναι μολυσμένος με τα σωματίδια της ραδιενέργειας. Η Grace εξηγεί πως ήταν υπεύθυνη για την συντήρηση του αντιδραστήρα και δεν μπόρεσε να τον διατηρήσει , νοιώθει τύψεις για τα άτομα που είχε εκεί και πέθαναν από την μόλυνση και τώρα τα ψάχνει για να τα σκοτώσει και να μην εξαπλώσουν την ραδιενέργεια , δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με  την εξαφάνιση της Althea και στην συνέχεια απολυμαίνει τον Morgan και του δίνει νέα ρούχα. Ο Morgan μαθαίνει πως δεν θα πάρει πίσω το αγαπημένο του όπλο καθώς το ξύλο είναι πορώδες και αποθηκεύει την ραδιενέργεια.

Η Grace ζητάει να πάνε πίσω στο σημείο που έπεσε το αεροπλάνο καθώς πίστευει πως ο θόρυβος θα έχει προσελκύσει παραπάνω ραδιενεργά ζόμπι . Ο John επικοινωνεί με την Alicia καθώς το αμάξι τους έμεινε και η Alicia τους ειδοποιεί για την ραδιενέργεια.Το ζεύγος βρίσκει μια πινακίδα από μια κοντινή αποικία και πάνε εκεί για να βρουν τα παιδιά.  Το μέρος αποδεικνύει πως είχε γίνει κάποια μάχη με κάλυκες να είναι στο έδαφος και μέρος του τοίχου να είναι επισκευασμένο. Ωστόσο τα σπίτια είναι γεμάτα με Walkers .  Πίσω στο συνεργείο ο Daniel υπενθυμίζει στον Strand τι του είχε κάνει. Ο Strand που θέλει την βοήθεια του Daniel του εξηγεί πως οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν. Η Grace με την Alicia και τον Morgan είναι πίσω στο σημείο πρόσκρουσης και ελέγχουν την περιοχή για ραδιενέργεια. Μερικοί Walkers κάνουν την εμφάνιση τους και όσο ο Morgan και η Grace ετοιμάζονται για να εξουδετερώσουν με έναν ας πούμε ειδικό τρόπο τον ραδιενεργό Walker η Alicia παλεύει μαζί τους για να κερδίσει χρόνο στους άλλους.

Οι Walkers πέφτουν μέσα σε λάσπες και είναι δύσκολο για την Alicia να βρει ποιοί φορούν το δοσομετρο ραδιενέργειας που τους ξεχωρίζει.  Εν τέλη τα ζόμπι δεν έχουν ραδιενέργεια και τα σκοτώνουν όλα.  Η Grace κάνει παρατήρηση στην Alicia λέγοντας της πως δεν θα έπρεπε να ρισκάρει να μολυνθεί από ραδιενέργεια. Ο John επικοινωνεί ξανά και λέει πως στην περιοχή που είναι βρήκαν μερικούς από τους φίλους της Grace καμένους. Η ομάδα μας πηγαίνει εκεί και η Grace επιβεβαιώνει πως οι παγιδευμένοι Walkers είχαν εκτεθεί σε ραδιενέργεια.

Η Luciana στο βενζινάδικο επικοινωνεί με τον Strand και εκείνος την καθησυχάζει λέγοντας της πως θα πάρει το αεροπλάνο και θα τους  βοηθήσει . Η επικοινωνία τους κόβεται με την κεντρική κεραία να πέφτει από τον αέρα , η Luci βγαίνει έξω να δει και μερικοί Walkers έρχονται είναι αρκετά αδύναμη για να τους πολεμήσει και μπαίνει μέσα στο βενζινάδικο ξανά και χάνει τις αισθήσεις της. Νωρίτερα έχει Μιλήσει με την June και αμέσως επιστρέφουν για να την βοηθήσουν . Οι Walkers έχουν εξαφανιστεί και τα κεφάλια τους κρέμονται σε μια πινακίδα έξω από το βενζινάδικο.  Ο Daniel διώχνει τον Strand λέγοντας του πως οι φίλοι του θα είναι καλύτερα χωρίς εκείνον, εμπιστεύεται την δύναμη της Alicia και της Althea και πιστεύει πως θα τα καταφέρουν . Ο Strand προσπαθεί να το αλλάξει γνώμη με τον Daniel να τον απειλεί με τον λυπημένο αλλά και εκνευρισμένο Strand να αποχωρεί χαμένος κάτω από το φως του φεγγαριού.

Και αυτό ήταν το 5.02 στο περίπου . Μην ξεχνάτε να αφήνετε το σχόλιο σας για το επεισόδιο και το Trailer για την συνέχεια μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.