FearTWD Review 5x03

 Hambug's Gulch 

Το επεισόδιο ανοίγει με τους John ,June,Alicia και Morgan να σκοτώνουν μερικούς walkers που λειτουργούν σαν οδοφράγματα και να σημειώνουν σε ποια σημεία βρίσκουν αυτά τα εμπόδια . Η Luciana παρατηρεί ότι δημιουργείται μια περίμετρος . Ο John και η June βγαίνουν εκτός εμβέλειας του ασύρματου και όταν πάνε να εξοντώσουν ένα νέο οδόφραγμα από Walkers δέχονται πυρά. Αμέσως υποχωρούν και καταλήγουν σε μια περιοχή βγαλμένη από Western ταινία. Ο John βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον και ξέρει ακριβώς που θα βρει όπλα εκεί πέρα καθώς δούλευε σε ενα μέρος σαν και αυτό. Ο John εξηγεί στην καλή του ότι τι δουλειά που έκανε και καταλήγουν να βρίσκουν μια ντουλάπα γεμάτη όπλα. 


Πίσω στον δρόμο που η Alicia μιλάει τυχαία με τον Dylan , ακούμε τα παιδιά να κρύβονται από κάποιον η σύνδεση κόβεται και η Alicia αποφασίζει ότι πρέπει να βρουν τα παιδιά και να τα βοηθήσουν. Ο John και η June οπλίζονται και βγαίνουν έξω σε μια θύελλα που έχει ξεσπάσει και προσπαθούν να φτάσουν στο αμάξι τους. Ένας άγνωστος πλησιάζει και τους πυροβολεί τα λάστιχα , o John καταφέρνει να τον τραυματίσει και το ζευγάρι χωρίζεται . Ο άγνωστος αποδεικνύεται πως είναι ο Dwight ο οποίος απεγνωσμένα ψάχνει την γυναίκα του και σημαδεύει τον John για εξηγήσεις. Η June τον εφοδιάζει και τον βγάζει εκτός. 


Το ζευγάρι επιστρέφει μέσα σε ένα κτήριο και μαζί τους παίρνουν τον Dwight που πλέον είναι αιχμάλωτος τους . Ο John βρίσκει μερικά σημειώματα της Sherry και η June περιποιείται την πληγή του Dwight που ξυπνά και απαιτεί από τον John να αφήσει τα σημειώματα κατω. Ο John το κάνει και δηλώνει πως δεν έχουν κακές προθέσεις και πως είναι πρόθυμοι να τον βοηθήσουν αν τους αφήσει.


 Στο μεταξύ η Alicia βγαίνει εκτός πορείας καθώς πατάει καρφιά στον δρόμο και σκάνε τα λάστιχα του αυτοκινήτου της. Φαίνεται πως τα καρφιά δεν ήταν τυχαία εκεί και μαζί με την Luciana συνεχίζουν με τα πόδια έχοντας πρώτα ειδοποιήσει τον Morgan για το που να βρεθούν. John και June οχυρώνονται με Walkers να έχουν περικυκλώσει το κτήριο στο οποίο βρίσκονται. Ο Dwight τους λέει να πάρουν το αμάξι του και να φύγουν με το δίδυμο να το μιλάει και να του λέει πως θα πρέπει να πάει μαζί τους. Ο Dwight καταλαβαίνει πως δεν έχουν κακές προθέσεις και δέχεται την πρόταση . Βάζουν ένα πιάνο να παίζει μουσική οι Walkers μπαίνουν μέσα και οι χαρακτήρες μας φεύγουν απο μια σκέπη στον επάνω όροφο. Ο Dwight πηδάει και ο John τον ακολουθεί ενώ η June τους καλύπτει. 


Οι δυο τους παλεύουν με τους Walkers όσο η June βάζει μπροστά το αυτοκίνητο. Όταν έρχεται η στιγμή να φύγουν ο Dwight τρέχει προς ένα αμάξι που πίστευε πως θα έχει το επόμενο σημείωμα από την γυναίκα του και εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Τον βλέπουμε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση σε σημείο να σκέφτεται την αυτοκτονία . Το ζευγάρι John-June του λέει για την ιστορία τους προσπαθώντας να τον κάνουν να πιστέψει πως πάντα υπάρχει ελπίδα . Ο Dwight ηρεμεί και λέει πως δεν μπορεί να φύγει λόγο των Walkers και εκεί είναι που αναλαμβάνει η ομάδα μας.
Η Alicia προσπαθεί να μιλήσει με τα παιδιά και αυτήν την φορά τους λέει για τις δικές της απώλειες και πως δεν είναι ανάγκη να παλεύουν μόνοι τους καθώς τα πράγματα είναι καλύτερα με άτομα που αγαπας στο πλευρό σου. Παρά τον συγκινητικό λόγο της δεν δέχεται κάποια απάντηση από τα παιδιά. 


Η διάσωση του Dwight έχει μπει σε εφαρμογή με τον John εντυπωσιακά να εξολοθρεύει τους Walkers μέχρι που καταφέρνει και κάνει μια εντυπωσιακή κίνηση και σκοτώνει 2 Walkers με μια σφαίρα που την χωρίζει στο τσεκούρι του Dwight !Το ίδιο βράδυ ο John βρίσκει ένα στοιχείο και λέει στον Dwight να μην χάνει την ελπίδα του και πως η Sherry μπορεί να νε ακόμα εκεί έξω , αργότερα θα βρεθούν με την υπόλοιπη ομάδα και θα έχουμε την επανένωση του Morgan με τον Dwight. Ο δεύτερος πάει να δικαιολογηθεί και ο Morgan τον σταματάει λέγοντας του πως όλοι κάνουν μια νέα αρχή εκεί οπότε δεν χρειάζεται. 

Η Alicia δεν χάνει χρόνο και ρωτάει τον Dwight αν ξέρει κάτι για τα οδοφράγματα. Εκείνος λέει πως έχει δει ένα εκεί κοντά και όταν πάνε να το καταστρέψουν έχουν ανταπόκριση στον ασύρματο από τα παιδιά που κατευθύνονται στο βενζινάδικο που ήταν. Η ομάδα μας πάει να τα βρει και στον δρόμο βρίσκουν το βανακι τους καλυμμένο με έντερα και αίματα από Walkers μέσα είναι ο Max γεμάτος αίματα και κλαίει . 

Η σκηνή αλλάζει και βλέπουμε τον Dylan με την Annie να φτιάχνουν ένα νέο οδόφραγμα από Walkers και να αναρωτιούνται αν ο μικρός τους αδερφός θα βγάλει είς πέραν το σχέδιο που έχουν για να τρομάξουν την ομάδα μας και να φύγουν από την περιοχή τους !
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.