Η σοκαριστική σύνδεση του FearTWD με τους απαγωγείς του Rick !


Το Fear The Walking Dead έκανε πρεμιέρα και το τέλος του μας σόκαρε με ένα απίστευτο Easter egg.  Η Althea ήθελε να μάθει περισσότερα πράγματα για τον Walker με την παράξενη στολή έτσι γύρισε πίσω στον τόπο του εγκλήματος ! Στο πτώμα του βρήκε έναν χάρτη και μερικά σχέδια και το ωραίο τώρα ξεκινά όπως θα δείτε στην φωτογραφία παρακάτω το σύμβολο με τους τρείς κύκλους που είχε ο χάρτης που βρήκε η Althea, είναι το ίδιο σύμβολο που υπήρχε στο ελικόπτερο που έσωσε τον Rick.

Το Fear κάνει μια μεγάλη κίνηση με αυτήν την σύνδεση καθώς διευρύνει την ιστορία του προς τα λημέρια των ταινιών με τον Rick που ετοιμάζονται . Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε πως αυτήν την στιγμή χρονικά το Fear εξελίσσεται σχεδόν στην ίδια εποχή με την εξαφάνιση του Rick καθώς έχουν γίνει μόνο 4 μήνες χρονικού άλματος από το φινάλε της προηγούμενης Season . Με αυτήν την κίνηση φαίνεται πως το Fear στρώνει το έδαφος για τις ταινίες του Rick ή έστω θα μας δώσει κάποια στοιχεία πριν από αυτές για την κοινότητα που πηγαίνει ο πρώην αρχηγός της μητρικής σειράς. Οι Showrunners του Fear επιβεβαιώνουν πως τα άτομα πίσω από την στολή δεν είναι ρομπότ και πως θα μάθουμε γιατί υπήρχαν καλώδια στην στολή τους .

Σίγουρα ότι και να κρύβεται πίσω από αυτήν την ομάδα είναι αρκετό για να μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για μια τεράστια κοινότητα ή κοινότητες από την στιγμή που βρίσκονται "παντού" . Σύντομα θα έχουμε και τα πρώτα νέα για τις ταινίες του Rick καθώς οδεύουμε στο Comic Con του San Diego. Πάντως οι απορίες είναι πολλές και ο ενθουσιασμός μεγάλος με φήμες να θέλουν την Althea να κατευθυνεται προς την ίδια κοινότητα με τον Rick και να εντάσσεται στο Cast των ταινιών δίπλα στο πλευρό του Andrew Lincoln !

Θα συνεργαστεί ή ομάδα του Fear με τον Rick στις ταινίες μένει να το δούμε !
Για περισσότερα νέα σχετικά με το TWD Universe έλατε στην ομάδα μας

> The Walking Dead Greek Fanatics < 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.