Τι να περιμένουμε από το San Diego Comic Con 2019


Η ημερομηνία του φετινού San Diego Comic Con αποκαλύφθηκε και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος . Φέτος ίσως είναι μια από τις σημαντικότερες χρονιές της σειράς μας και το Universe του TWD γενικότερα.  Παρακάτω θα κάνουμε μια ανάλυση όσων περιμένουμε να μάθουμε από το φετινό Comic Con χωρίζοντας τα σε κατηγορίες !

Νέα για το TWD


- Κάθε χρόνο στο San Diego Comic Con γίνεται η παρουσίαση του Trailer για την νέα Season αυτό το θεωρούμε δεδομένο πως δεν θα αλλάξει φέτος οπότε σίγουρα θα έχουμε το πρώτο Trailer από την 10η Season!
- Key art πόστερ για την 10η Season.  Με την διακόσμηση να ξεφεύγει κάθε χρόνο στο Comic Con περνούμε τις πρώτες αφίσες από την εκάστοτε νέα Season.
- Περιμένουμε επίσης τις πρώτες φωτογραφίες από την νέα Season που θα μας δώσουν μια πρώτη ματιά στην εμφάνιση των χαρακτήρων μας όταν θα επιστρέψουν τον Οκτώβριο.
- Μιας που ανέφερα και τον μήνα επιστροφής , σίγουρα θα πάρουμε και την ημερομηνία επιστροφής της σειράς μας.
- Πέρσυ μια μέρα πριν την κυκλοφορία του Trailer είχε κύκλοφορησει ένα μικρό Teaser με αποσπάσματα από την νέα Season . Οπότε δεν θα μας έκανε έκπληξη να δούμε κάτι αντίστοιχο και φέτος.
- Συνεντεύξεις και νέα από το Cast !
- Μια μικρή περίληψη της ιστορίας που θα ακολουθήσει η 10η Season.
- Με τα νέα να αποδεικνύουν πως η 10η Season θα είναι η τελευταία της Danai Gurira ως βασική πρωταγωνίστρια τουλάχιστον , ίσως θα πρέπει να περιμένουμε για μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό αντίστοιχη με την ανακοίνωση του Andrew Lincoln την περασμένη χρονιά.
- Φυσικά δεν θα ασχοληθούμε μόνο με αποχωρήσεις αλλά ίσως και με αφίξεις. Ενώ δεν περιμένουμε κάποιον νέο χαρακτήρα σύντομα σίγουρα οι παραγωγοί θα σκεφτούν να δημιουργήσουν νέους χαρακτήρες.  Οπότε ίσως έχουμε νέα για κάποιο Casting.  Ακόμα μια άφιξη που περιμένουμε είναι αυτή της Lauren Cohan . Σίγουρα θα πρέπει να πουν αν θα δούμε την Maggie ξανά στην 10η Season. Θα είναι μια ερώτηση που σίγουρα οι Fans θα κάνουν οπότε θα είναι απαράδεκτο να μην δώσουν μια απάντηση καθώς τα γυρίσματα της season θα τελειώσουν τον Νοέμβριο , δεν θα μπορούσαν να πουν πως ακόμα δεν έχουν έρθει σε μια συμφωνία με την Lauren στα μέσα του Ιουλίου !

Νέα για το Fear The Walking Dead


- Trailer για το 2ο μισό της 5ης Season ; Αυτό υπό άλλες συνθήκες θα ήταν δεδομένο ωστόσο φέτος υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.  Το τελευταίο επεισόδιο του 1ου μισού της 5ης season θα παιχτεί την Κυριακή 21 Ιουλίου το Panel των σειρών μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου , οπότε ίσως να μην μπορούν να αποκαλύψουν εικόνες από την συνέχεια χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο μισό.  Ίσως βρουν έναν άλλο τρόπο για να μας δείξουν αποσπάσματα από την συνέχεια χωρίς να αποκαλύψουν πράγματα από το Mid season finale. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε.
- Φωτογραφίες και πόστερ είναι κάτι που σίγουρα θα έχουμε.
- Συνεντεύξεις του Cast .
- Ανακοίνωση για νέους χαρακτήρες.
- Μια τεράστια ανακοίνωση έρχεται ωστόσο δεν ξέρουμε πότε θα γίνει.  Ο Gimple είχε υποσχεθεί πως μετά το Mid season finale του Fear θα έχουμε μια τεράστια ανακοίνωση.  Ωστόσο μπορεί αυτή η ανακοίνωση να μην έρθει στο San Diego Comic Con καθώς όπως αναφέραμε και πιο πάνω το Mid season Finale δεν θα έχει παιχτεί ακόμα.
- Ανανέωση , ακύρωση ή ανανέωση για τελευταία Season.  Τα πράγματα για το Dead Verse είναι πολύ καλά , ωστόσο με τόσα νέα πρότζεκτ ίσως αποφασίσουν να αφαιρέσουν ένα από τον προγραμματισμό τους και αυτό θα ήταν το Fear. Οπότε λογικά θα έχουμε μια δήλωση για το αν θα έχουμε συνέχεια ή αν φέτος έχουμε την τελευταία Season της σειράς.  Θα μπορούσε η μεγάλη ανακοίνωση του Gimple να είναι πως οι χαρακτήρες του Fear θα βρεθούν στις ταινίες του Rick ; Ναι θα μπορούσε έτσι θα τελείωνε το Fear και η ιστορία των χαρακτήρων θα ολοκληρωνόταν στις ταινίες κάτι που θα ήταν αρκετά πρακτικό αν σκεφτούμε πως θα έχουμε μια μεγάλη γκάμα γνώριμων χαρακτήρων . Επίσης θα ήταν ενδιαφέρον και ίσως έδινε και μια απάντηση στο γιατί ο Rick δεν επέστρεψε ποτέ στην Alexandria . Μπορεί να βρήκε τον Morgan εκεί που είναι και μαζί να ψάχνουν να βρουν μια λύση.  Δε ξέρουμε για την ώρα ότι και να πούμε είναι θεωρίες.

Νέα για την 3η σειρά του Dead Verse 


Όλοι ξέρουμε πως έρχεται τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει οπότε δεν γίνεται να μην μάθουμε νεότερα για αυτήν την νέα αποκαλυπτική σειρά που θα εξελίσσεται στον κόσμο του TWD.  Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά από ότι φαίνεται το Comic Con θα φέρει μερικά νέα και για αυτήν την σειρά ! Αναλυτικότερα τι περιμένουμε :
- Το επίσημο όνομα αυτής της σειράς.
- Ανακοίνωση του βασικού Cast . Θα πρέπει να δούμε ποιοι ηθοποιοί θα μας ταξιδέψουν στην νέα αυτή σειρά.
- Ξέρουμε πως τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα τα έχουμε το 2020 ωστόσο ίσως μάθουμε μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.
- Ένα Teaser.  Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει οπότε μέχρι τότε θα μπορούσαν να έχουν αρκετό υλικό έστω για ένα μικρό Teaser ώστε να δούμε την τοποθεσία και την ιδέα πίσω από αυτήν την σειρά.
- Φωτογραφίες.  Οι φωτογραφίες είναι σιγουρακι δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη δουλειά για να κυκλοφορήσεις μερικές φωτογραφίες οπότε το έχουμε ως δεδομένο.

Νέα για τις ταινίες του Rick 


Είμαστε στο σκοτάδι σχετικά με αυτό το κομμάτι . Από ότι έχουν πει  η πρώτη από την τριλογία ταινιών θα κυκλοφορήσει το 2020 ωστόσο τίποτα άλλο δεν γνωρίζουμε σχετικά αυτό.  Οι Fans αγαπούν τον Rick και λατρεύουν τον Andrew Lincoln φαντάζει ακατόρθωτο για τους παραγωγούς να καταφέρουν να φύγουν από εκεί χωρίς να αποκαλύψουν κάποια πράγματα όπως:
- Ημερομηνία κυκλοφορίας.
- Την έναρξη των γυρισμάτων .
- Νεότερα για το τι θα δούμε σε αυτες τις ταινίες και την κατάσταση του Rick.
- Πληροφορίες για ποιους θα δούμε σε αυτήν την ταινία.  Νέους χαρακτήρες και παλιούς.  Είναι δεδομένο πως η Polyanna McIntosh θα επιστρέψει ως Jadis/Anne , η Showrunner της σειράς μας Angela Kang αποκάλυψε πως η ομάδα που πήρε τον Rick έχει και τον Heath οπότε περιμένουμε να μάθουμε αν θα είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα ξαναδούμε αλλά αυτήν την φορά στις ταινίες.
Αυτή είναι μια πρόχειρη λίστα για το τι θα μας φέρει ο Ιούλιος σίγουρα μας ενθουσιάζουν όλα αυτά τα νέα που έρχονται και εμείς όπως κάθε χρόνο θα σας τα μεταφέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται . Stay Tuned και ετοιμαστείτε για San Diego Comic Con 2019.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.