Το Walking Dead Typhoon μας πάει στην ΚίναΤο Walking Dead στην Κίνα

Το Walking Dead επεκτείνεται σ'ένα εντελώς διαφορετικό και καινούριο μέρος του πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο Robert Kirkman σε συνεργασία με την Skybound πρόκειται να εκδόσει ένα ολοκαίνουριο βιβλίο, του οποίου η ιστορία θα διαδραματιστεί στην Κίνα, δηλαδή τις περιπέτειες ανθρώπων που επιβιώνουν την αποκάλυψη ζόμπι στην μεγαλύτερη χώρα της Ασίας. Το νέο βιβλίο θα ονομάζεται The Walking Dead : Typhoon, είναι γραμμένο από τον συγγραφέα της New York Times, Wesley Chu και θα περιέχει εικαστική τέχνη από τον Jasper Shaw και τον Andres Juarez. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και πιο συγκεκριμένα 1 Οκτωβρίου.

Ο...τυφώνας, όπως είναι η ελληνική μετάφραση του βιβλίου θα ακολουθήσει την ιστορία του Zhu και της Elena, μίας ομάδας ανέμου (λογικά με windsurf και extreme water sports), η οποία έχει ως στόχο να διατηρήσει την εγκατάστασή τους στο φάρο του φωτός σε πλήρη λειτουργία. Οι δεσμοί και οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν σε πολύ γρήγορο στάδιο, όπως και η αγάπη για την πατρίδα τους και την οικογένεια.

Οι fans του Walking Dead απ'όλο τον κόσμο δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία να δουν την αποκάλυψη των ζόμπι σε κάποια άλλη ήπειρο ή γενικότερα πως αυτός ο κόσμος διαδραματίζεται σε άλλες μεγάλες περιοχές στην υγρόγειο. Η Κίνα θα ναι πλέον μία από αυτές και ευελπιστούμε στο μέλλον να δούμε κι άλλες μεγάλες χώρες, όπου θα προβάλλεται ο αποκαλυπτικός κόσμος σ'αυτές παράλληλα με το χρονοικό διάστημα που ξέσπασε στη σειρά/comic.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε μεταφρασμένα την επίσημη περιγραφή για το βιβλίο, ενώ ΕΔΩ (Skybound) θα βρείτε τις πρώτες 22 σελίδες του βιβλίου γραμμένες, φυσικά στα αγγλικά.

"Από τον δημιουργό του Walking Dead, Robert Kirkman και τον No1 bestseller συγγραφέα των New York Times, Wesley Chu έρχεται η πρώτη ιστορία Walking Dead που θα διαδραματιστεί στην Ασία."

"Έχουν περάσει μήνες από την άνοδο των νεκρών στην Κίνα. Στην πιο πυκνοκατοικημένη χώρα του πλανήτη, όλες οι πόλεις είναι χαμένες, τα μικρά χωριά μειώνονται σε τέφρα. Ο Ζου και η Έλενα είναι μέλη μιας ομάδας αιολικής ενέργειας, υπεύθυνης για την απομάκρυνση των προμηθειών και των υλικών που απαιτούνται για τη διατήρηση της εγκατάστασής του φάρου.

Η Έλενα βρίσκεται χαμένη στην Κίνα όταν ξεσπάει η επιδημία των ζόμπι και προσπαθεί να ρθει σε επικοινωνία με το σπίτι της στο Τέξας. Ενώ έχει ήδη συνηθίσει την Κίνα και έχει προσαρμοστεί στη ζωή σε μια ξένη κουλτούρα, έρχεται αντιμέτωπη με την απειλή εκατοντάδων ζόμπι που περιπλανιούνται.

Ο Zhu ανακαλύπτει τους επιζώντες (τους οποίους θεωρούσε χαμένους ή νεκρούς) από το χωριό, οι οποίοι κρύβονται στην άγρια φύση για να γλυτώσουν. Ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα: την αγάπη του για την Έλενα, το καθήκον του στο Beacon (φάρος) και την αφοσίωσή του στους φίλους και την οικογένειά του.

Εν τω μεταξύ, ο Hengyen, ο γκρινιάρης πλοίαρχος της ασφάλειας του Beacon, ανακαλύπτει τη μεγαλύτερη ορδή από ζόμπι που είδαν ποτέ: ένα τυφώνα 1.000.000 (!) που κατευθύνεται στο Beacon. Πρέπει να οδηγήσει όλους τους επιζώντες στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους, ή η ανθρωπότητα θα σβηστεί για πάντα."Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.