Απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα για την 10η σεζόν!
Με το τελευταίο επεισόδιο της 9ης σεζόν του The Walking Dead να έχει προβληθεί εδώ και μήνες και με τα γυρίσματα του νέου κύκλου να έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου τρεις μήνες , η ιστοσελίδα της Skybound, της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από τα κόμικ και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια της σειράς, απάντησε σε μερικά καίρια ερωτήματα σχετικά με την 10η σεζόν. Φυσικά δεν υπάρχουν spoilers αλλά κάποιες απορίες μας θα λυθούν!

Πάμε να τα δούμε.

Τι γίνεται με τον Rick και την Maggie;

Ο Rick κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιστρέψει στην σειρά αλλά θα τον δούμε στις ταινίες του (θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση επ' αυτού). Η Maggie, αντιθέτως, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επιστρέψει. Και η ίδια η ηθοποιός που την ενσαρκώνει, η Lauren Cohan, και η παραγωγός της σειράς, Angela Kang, έχουν δηλώσει πως η Maggie δεν έχει τελειώσει απ'τη σειρά. Φυσικά, η ακύρωση της σειράς που συμμετέχει η Cohan, του Whiskey Cavalier, κάνει την επιστροφή της όλο και πιο πιθανή.


Θα υπάρξει χρονικό άλμα;

Θα ήταν ασφαλές να πούμε πως η εποχή έχει αλλάξει μετά το καταχείμωνο με το οποίο μας άφησε η 9η σεζόν. Όπως είχε δηλώσει η Angela Kang, "Τα πράγματα θα ξεκινήσουν μ'ένα μικρό χρονικό άλμα, όχι ένα τεράστιο σαν κι'αυτό που είχαμε, αλλά ο χειμώνας θα έχει τελειώσει και οι άνθρωποι θα βρίσκονται σε διαφορετική συναισθηματική κατάσταση."

Ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός του Hilltop;

Αυτή τη στιγμή ο Ezekiel είναι ο βασικός υποψήφιος, αν συνυπολογίσουμε την ηγετική του εμπειρία, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι αυτός θα είναι ο αρχηγός. Αλλά αν υποθέσουμε πως η Maggie θα επιστρέψει, θα μπορούσαμε να πούμε πως εκείνος θα την άφηνε να διοικήσει. Θα ήταν εκτός του χαρακτήρα του να κρατήσει εγωιστικά την αρχηγία του Hilltop για εκείνον αλλά φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις.

Ποια είναι η κατάσταση της Carol και τι θα γίνει με το Kingdom;


Προς το παρόν βρίσκεται στην Alexandria αλλά δεν σημαίνει πως εκεί θα είναι και η μόνιμη κατοικία της. Είναι απίθανο να ξαναδούμε το Kingdom σύντομα. Οι άνθρωποι του θα μοιραστούν στις υπόλοιπες κοινότητες.


Τι γίνεται με την εγκυμοσύνη της Rosita;

Την τελευταία φορά που την είδαμε, η κοιλιά της ήταν αρκετά μεγάλη. Αν πάρουμε ως δεδομένο πως θα υπάρξει και ένα μικρό χρονικό άλμα, μπορούμε να πούμε πως θα έχουμε γεννητούρια!

Τι γίνεται με τον Negan;

Μετά τη διάσωση της Judith απ'τη χιονοθύελλα, φαίνεται πως ο Negan κέρδισε την εμπιστοσύνη της Michonne και των υπολοίπων της Alexandria. Αλλά ακόμα δεν είναι ελεύθερος. Βέβαια, στο ίδιο χρονικό σημείο στα κόμιξ, o Negan είναι πολύ πιο δραστήριος, ειδικά με τους Whisperers. Πάντα όμως πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως υπάρχει η πιθανότητα αλλαγής χαρακτήρων απ'τα κόμιξ στη σειρά ή παράλειψης μια συγκεκριμένης ιστορίας.


Θα αποκαλυφθεί πως ξεκίνησε ο ιός;

Όπως έχει τονίσει πολλές φορές ο Robert Kirkman, ο δημιουργός του κόμικ της σειράς, δεν θα αποκαλύψει ποτέ την προέλευση του ιού των walkers.

Θα δούμε περισσότερο Donnie (Daryl + Connie);

Δεδομένης της φιλίας που ανέπτυξαν οι δύο τους την περασμένη σεζόν, είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε περισσότερες σκηνές με τους δυο τους στην 10η σεζόν.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.