Δύο νέοι χαρακτήρες έρχονται στον 10ο κύκλο!Δύο νέοι χαρακτήρες έρχονται στον 10ο κύκλο!


Στο πάνελ του Walking Dead στο SDCC χθες, οι παραγωγοί και ιθύνοντες της σειράς ανακοίνωσαν τον ερχομό δύο νέων χαρακτήρων στην επερχόμενη σεζόν.

O πρώτος χαρακτήρας είναι γυναικείος και θα τον υποδυθεί η Thora Birch. Λέγεται Gamma και ανήκει φυσικά στην ομάδα των Whisperers. Θα είναι ένας προστατευτικός χαρακτήρας στο μέρος της Alpha, κάτι σαν σωματοφύλακάς της και θα είναι φανατικός υποστηρικτής του τρόπου ζωής των Whisperers. Έναν χαρακτήρα που ίσως να είδαμε και στο trailer.


Ο δεύτερος χαρακτήρας είναι ένας survivor και μάλλον ανήκει στην πλευρά των καλών. Ονομάζεται Virgil, χαρακτηρίστηκε ως έξυπνος και εφευρετικός και μόνος του στόχος είναι "να φτάσει σπίτι". Θα τον υποδυθεί o Kevin Carroll.

Οι δύο αυτοί χαρακτήρες δεν προέρχονται από το comic, αλλά είναι εντελώς καινούργιοι. Από το comic, μέχρι στιγμής, θα έχουμε τον Dante, ο οποίος θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σειρά τη νέα σεζόν. Μπορείτε να διαβάσετε και ΕΔΩ.

Η δέκατη σεζόν θα εστιάσει πολύ στους νέους μας κακούς, τους Whisperers και θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι'αυτούς και το παρελθόν τους, όπως και για την Alpha και τον Beta. Η σειρά θα επικεντρωθεί στα προβλήματα τους, μιας και αυτοί αντιμετωπίζουν εσωτερικές δυσκολίες σαν group αλλά και στη μάχη ενάντια στους Daryl, Michonne, Carol και λοιπούς.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα προβληθεί την Κυριακή στις 6 Οκτωβρίου στην Αμερική και μια ημέρα αργότερα (όπως συνηθίζεται) στην Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.