8 Λεπτομέρειες από το 5x04 του FearTWD


Το Fear The Walking Dead συνεχίζει να μας ξαφνιάζει με τις λεπτομέρειες που κρύβει στα επεισόδια του.  Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε .

Ο στρατιώτης

Ξέρουμε ότι πίσω από την μάσκα κρύβεται γυναίκα και συνδέεται με την ομάδα του ελικοπτέρου που έχει πάρει και τον Rick.  Θα την γνωρίσουμε καλύτερα στο 5.05 και ίσως μάθουμε και μικρές λεπτομέρειες για την ομάδα της. Είναι το ίδιο άτομο που πήρε την Althea οπότε βρίσκονται κάπου εκεί κοντά.

Ο Daniel γνωρίζει τον Abraham ;

Ένα φανταστικό και πολύ πιθανό να ισχύει Easter egg ήταν η πιθανή γνωριμία του Daniel και του Abraham . Προς το τέλος του επεισοδίου όταν ο Daniel δέχτηκε την ομάδα του Strand στην βάση του τους είπε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσουν ότι θέλουν εκτός από ένα πούρο το οποίο κρατάει για έναν φίλο για όταν τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Ένα τέτοιο πούρο έχουμε δει τον Abraham να καπνίζει στην μητρική σειρά . Ας πάρουμε και άλλα στοιχεία . Ο Abraham πριν φτάσει με τον Eugene στην Washington ζούσε στο Texas οπότε μπορεί μετά την έκρηξη του φράγματος να συνάντησε τον Abraham και τον Eugene . Φεύγοντας από το Texas ο Eugene θα το έπαιζε ο γιατρός που μπορεί να τους σώσει όλους και κάπως έτσι ο Daniel περιμένει τον Abraham να εκπληρώσει την αποστολή του και να φέρει τις καλύτερες μέρες ! Πέρσυ είχε επιβεβαιωθεί πως η Althea είχε συναντήσει τον Abraham και τον Eugene καθώς στην κατοχή της είχε μια κασέτα που έλεγε Abe/Doc. Μένει να δούμε αν θα έχουμε κάποια αναφορά στον Abe καθώς η Season εξελίσσεται.

Φόρος τιμής στον Rick .
Η σκηνή με τον Daniel κάτω από το βαν της Althea μας θύμισε τον Rick κάτω από το τανκς στο 1ο επεισόδιο της σειράς . Και στις δύο περιπτώσεις σώθηκαν από άτομα που δεν περίμεναν.

Αναφορά στους νεκρούς συγγενείς

Τόσο ο Daniel όσο και ο Morgan αναφέρθηκαν στις νεκρές οικογένειες τους.
Μάθαμε ότι ο Daniel δεν κρατάει κακία στον Strand επειδή τον πυροβόλησε αλλά επειδή του στέρησε να αποχαιρετήσει την κόρη σπαταλώντας τον χρόνο του. Ο Morgan ανοίχτηκε στην Alicia για τον χαμό  της οικογένειας του κάτι που έχει κάνει μόνο στον Rick .

Το ελικόπτερο!
Ναι είδαμε το ίδιο ελικόπτερο που έχει απαγάγει/σώσει τον Rick !

Φόρος τιμής στην Madison.  
Οταν ο Daniel καθοδήγησε το κοπάδι των Walker για να σώσει τους υπόλοιπους χτύπησε καμπανάκι στην τελευταία πράξη της Madison .

(Not) My colour and my style
Μια ατάκα του Victor στο 5.04 μας πήγε πίσω στην 3η Season όταν ο ίδιος είχε βρει ένα πολυτελές αμάξι.  Συγκεκριμένα όταν το είχε ξεσκεπάσει από θαυμασμό είχε πει My Colour And my Style θέλοντας να τονίσει πόσο ταιριάζει κάτι τόσο ακριβό στον χαρακτήρα του.  Σε αυτό ο επεισόδιο όταν ξεσκέπασε και είδε το αεροπλάνο του Daniel απογοητευμένος είπε "Not my Colour or my Style " .

Τρέλα παιδάκια παντού !

Το είχαμε πει και στο προηγούμενο επεισόδιο αλλά τώρα που είδαμε όλη τους την ομάδα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πως μας θύμισαν την ομάδα με τα παιδάκια που η Michonne αναγκάστηκε να σκοτώσει .

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.