Ο Andrew Lincoln δεν θα σκηνοθετήσει τελικά κάποιο επεισόδιο της 10ης σεζόν!
Όταν ο Andrew Lincoln αποχώρησε από την σειρά στην διάρκεια της 9ης σεζόν, το σχέδιο ήταν πως θα επέστρεφε στην 10η σεζόν ως σκηνοθέτης. Μάλιστα και ο ίδιος είχε δηλώσει το περασμένο καλοκαιρί πως "η πρόθεση του είναι να σκηνοθετήσει του χρόνου" και πως "δεν μπορεί να μείνει μακριά επειδή δεν θα το αντέξει και γι'αυτό έχει επενδύσει τόσο πολύ στην σειρά και την συνέχιση της ιστορίας."

Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly, ο Lincoln δεν θα σκηνοθετήσει κάποιο επεισόδιο της 10ης σεζόν τελικά. Φαίνεται πως τα προγράμματα δεν μπορούσαν να συγχρονιστούν ώστε ο ηθοποιός να επιστρέψει για την ερχόμενη σεζόν.


Παρόλ'αυτά, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ένας άλλος πρώην πρωταγωνιστής της σειράς θα επιστρέψει ως σκηνοθέτης στην 10η σεζόν. Και δεν είναι άλλος από τον Michaeil Cudlitz, που ήδη έχει ήδη σκηνοθετήσει ένα επεισόδο στην 9η σεζόν. Επίσης, ο πρωταγωνιστής του Fear The Walking Dead, ο Colman Domingo, σκηνοθέτησε πρόσφατα το δεύτερο του επεισόδιο στην σειρά.

Φυσικά, ο Lincoln μπορεί να μην καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη αλλά θα επιστρέψει ως Rick Grimes για την τριλογια ταινιών, για τις οποίες δεν θα αργήσουμε να έχουμε πληροφορίες!
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.