Αφιέρωμα στα ειδικά εφέ και στο μακιγιάζ της σειράς!

Σε μία σειρά σαν το The Walking Dead, που σχετίζεται με τα zombie ή walkers, η ομάδα του μακιγιάζ και των ειδικών εφέ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δουλειά που κάνουν στο κομμάτι του μακιγιάζ ο Greg Nicotero (για τον οποίο είχαμε κάνει πρόσφατα ένα αφιέρωμα), o Howard Berger και τα δεκάδες ακόμα μέλη της ομάδας τους είναι εξαιρετική και αυτό φαίνεται στις οθόνες μας.

Ας αρχίσουμε με ένα πρόσφατο δείγμα της δουλειάς τους, με ένα τρομαχτικό βίντεο που δημοσίευσε στο instagram ο Greg Nicotero:Η ομάδα των ειδικών εφέ με τον Darell Pritchett και τον Robert Trammell και με πολλά ακόμα μέλη μας έχει χαρίσει μερικές εξαιρετικές στιγμές στην σειρά, όπως η επίθεση της Shiva σ'έναν Savior. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, τις κινήσεις της τίγρης τις έκανες έναν ηθοποιός με μπλε κολάν (και αυτό γιατί οι κάμερες είναι ευαίσθητες σ'αυτό το χρώμα και έτσι η επεξεργασία μπορεί να γίνει ευκολότερα) και στη συνέχεια το τμήμα των ειδικών εφέ τον "μεταμόρφωσε"στην Shiva!Βέβαια, η Shiva "ήρθε στη ζωή" και μ'έναν άλλο τρόπο, με την προσθήκη ψεύτικου κεφαλιού τίγρης πάνω σ'ένα κοντάρι και φυσικά με την βοήθεια των ειδικών εφέ.


Το εξαιρετικό τμήμα του μακιγιάζ συμμετείχε και σε μερικές λυπηρές σκηνές για κάθε φίλο της σειράς, στους θανάτους τους Glenn και του Abe, όπως και στον θάνατο της Denise και την απώλεια του ματιού του Carl! Παρακάτω η εξαιρετική δουλειά που έκαναν στα πρόσωπα των ηθοποιών:

Ένα κατατοπιστικό βίντεο με την δουλειά που έγινε από την ομάδα των ειδικών εφέ στο επεισόδιο του αποχαιρετισμού του Rick από την σειρά, είναι το παρακάτω:


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.