Χαρακτήρας από το comic έρχεται στην 10η Season της σειράς

Νέος χαρακτήρας από το comic στη σειρά

Η σειρά, όπως είναι φυσικό και επόμενο, αρχίζει να χάνει τους βασικούς της χαρακτήρες επειδή οι ηθοποιοί θέλουν να ασχοληθούν και με κάποια άλλη δουλειά ή να ηρεμήσουν. Εντάξει 9 χρόνια είναι αυτά! Έτσι, μετά τον Chandler Riggs (Carl) και Andrew Lincoln (Rick), οι οποίοι αποχώρησαν οικειοθελώς από τη σειρά (ο 1ο νεκρός, ο 2ος αποχώρησε με το ελικόπτερο της Jadis) έφτασε και η σειρά της Danai Gurira (Michonne). Η δέκατη σεζόν θα αποτελέσει την τελευταία σεζόν για τη δυναμική γυναίκα, η οποία θα αποχωρήσει μάλλον αλλά δεν πιστεύουμε να πεθάνει. Αντιθέτως, φημολογείται ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική τριλογία των ταινιών για τον Rick Grimes. Α, και η Maggie!

H Lauren Cohan (Maggie) αποχώρησε από τη σειρά για να ασχοληθεί με κάτι καινούργιο και πιο συγκεκριμένα με μια νέα σειρά. To Whiskey Cavalier όμως δεν είχε απήχηση, με αποτέλεσμα η σειρά να ακυρώσει τα γυρίσματα για δεύτερη σεζόν. Η πόρτα του Walking Dead είναι και πάλι ανοιχτή για την Lauren Cohan, πόσο μάλλον όταν ο νέος χαρακτήρας που αναμένεται να εμφανιστεί στην 10η σεζόν έχει άμεση σχέση με τη Maggie στα comics.


Μετά, λοιπόν και από τους νέους χαρακτήρες που έκαναν ντεμπούτο στο δεύτερο μισό της 9ης σεζόν  (Magna, Yumiko, Luke, Connie και Kelly) αλλά και τους νέους μας κακούς (Alpha, η κόρη της Lydia και o Beta) η εμφάνιση ενός νέου χαρακτήρα είναι προ των πυλών. Φυσικά, μιλάμε για τον Dante.

H showrunner της σειράς και αντικαταστάτρια του Scott Gimple, Angela Kang αποκάλυψε την είσοδο του Dante στη σειρά. Ο χαρακτήρας είναι από τα comics. Πιο συγκεκριμένα είπε :
"Είναι ένας ακαταμάχητος χαρακτήρας, που μιλάει πολύ και γρήγορα, αρκετές φορές γοητευτικός, άλλες πάλι ενοχλητικός. αλλά αναμφισβήτητα μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα των comics.

Στα comics, o Dante είναι πιστός, εργατικό μέλος της κοινότητας του Hilltop. Αλλά μπορεί επίσης να είναι αναιδής και επιθετικός, ιδίως απέναντι στη χήρα Maggie. Αυτό το κάνει, όμως, επειδή είναι ερωτευμένος μαζί της. Στη σειρά θα έχει διαφορετική τροπή, αφού ο ρόλος του θα συμβάλλει στην Alexandria."

Άρα, ίσως και να μη δούμε την επιστροφή της Laura Cohan ως Maggie στη σειρά. Ίσως να μας κρατάνε και εκπλήξεις όμως. H ουσία που κρατάμε απ'όλα αυτά είναι ότι θα εμφανιστούν καινούργιοι χαρακτήες της σειράς, όπως ο Dante και ένας ΙΣΩΣ ένας τρελός γυναικείος χαρακτήρας, η Princess!

Το trailer για τη δέκατη σεζόν θα προβληθεί την άλλη Παρασκευή 19/07 στο Comic Con στο San Diego.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.