Θα μπορούσε το comic να συνεχίσει με τον Negan?Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, το comic έλαβε τέλος με το 193ο τεύχος. Ο Robert Kirkman ολοκλήρωσε τη σειρά των εικονογραφημένων βιβλίων του με έναν, ίσως, βιαστικό τρόπο αλλα σημασία έχει ότι τελείωσε με τον Rick να πεθαίνει και τον Carl να επιζεί, έχοντας μάλιστα και κόρη με τη Sophia.

Ωστόσο, στο Comic-Con που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο San-Diego, o δημιουργός της σειράς και του comic αποκάλυψε πως, ίσως, υπάρχει μια πιθανότητα να συνεχίσει το comic. Πρωταγωνιστής της συνέχειας θα είναι φυσικά ο Negan! Το ερώτημα είναι σε ποιο χρονικό σημείο θα τον δούμε, μετά ή πριν τον θάνατο του Rick. Μια ωραία ιδέα θα ήταν να δούμε την ιστορία του Negan και των Saviors από το τέλος του Here's Negan μέχρι και το βράδυ που πρωτοσυνάντησε τον Rick και τους υπόλοιπους.

Ο Kirkman επιβεβαίωσε στο ComicBook ότι ο Negan δεν πέθανε αλλά ζει και είναι ο χαρακτήρας που θα του λείψει περισσότερο. Είπε, επίσης, συμπληρώνοντας:

"Γράφοντας το τελευταίο τεύχος, σκεφτόμουν ότι υπάρχουν πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όπως, πως θα εξελισσόταν η ζωή του Carl μετά και ποια θα ήταν η μοίρα του; Αλλά εδώ βάζω μια τελεία, καθώς το τέλος είναι οριστικό. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι οι χαρακτήρες και πιο συγκεκριμένα ο Negan."

To τέλος του comic ήταν ένα απρόσμενο γεγονός νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μετά από 16 χρόνια κυκλοφορίας! O Negan έχει να εμφανιστεί στα comics από τον Δεκέμβριο του 2017 και το τεύχος 174. Στο συγκεκριμένο τεύχος, υπάρχει μια σκηνή μ'αυτόν και τη Maggie, παρόμοια με αυτή της σειράς (που βρίσκονται οι 2 τους στο κελί). Ελπίζουμε, λοιπόν, σε κάποιο spinoff με Negan.

Tέλος ανέφερε:

"Θα'ταν πολύ ενδιαφέρον να ασχοληθώ με ένα spinoff που θα αφορά τον Negan. Θεωρητικά ζει ακόμα στην καλύβα του. Ίσως υπάρχει κάποια ιστορία που πρέπει να γραφτεί.  Αν ποτέ δω την καριέρα μου να βυθίζεται και να μην υπάρχει διέξοδος, έχω το κόλπο. Θα εκδόσω απλά μια σειρά comic με τον Negan! Παρ'όλα αυτά δεν υπάρχουν κάποια σχέδια, αλλά η επιλογή παραμένει ανοιχτή.

P.S. NEGAN LIVES
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.