Τέλος το Comic του The Walking Dead!Το Comic του The Walking Dead μόλις τελείωσε !
Η σοκαρικη είδηση ήρθε εχθές το βράδυ ενώ φήμες σχετικά με αυτό είχαν βγει στην φορά από το πρωί.  Το The Walking Dead ήρθε στο τέλος του με το τεύχος 193 το οποίο ήταν 70+ σελίδες . Το απρόσμενο τέλος ήταν ακόμα ένα κόλπο του Kirkman για να σοκάρει το κοινό και να μας πιάσει όλους απροετοίμαστους ακόμα και σε αυτό . Σε προσωπικό του μύνημα στο τέλος του τεύχους γράφει " Αυτό είναι το τέλος του The Walking Dead. Αυτό ήταν ... Τελείωσε...  Είμαι σίγουρος πως έχετε πολλές ερωτήσεις και είμαι σίγουρος πως είστε το ίδιο συναισθηματικά φορτισμένοι με εμάς. Βάζω στοίχημα ότι μερικοί θα είστε θυμωμένοι με αυτό.Το καταλαβαίνω αλλά ο λόγος που δεν ανακοινώσαμε πως έρχεται το τέλος ώστε να προετοιμαστεί το κοινό είναι επειδή προσωπικά σιχαίνομαι να ξέρω το τι έρχεται. Σαν Fan δεν μου αρέσει να βλέπω την 3η ταινία μιας τριλογίας και να ξέρω πως έρχεται το τέλος.  Δεν μου αρέσει να νοιώθω ότι κάτι έρχεται στο τέλος του είτε είναι Comic είτε είναι βιβλίο. Το The Walking Dead ανέκαθεν βασιζόταν στην έκπληξη του να μην ξέρεις τι θα γίνει όταν θα γυρίσεις την σελίδα, ποιος θα πεθάνει και πως θα πεθάνει.  Ήταν ζωτικό για την επιτυχία της σειράς. Ηταν μια σανίδα σωτηρίας και ο λόγος που οι Fans δέθηκαν με αυτό . Αισθάνθηκα πως θα ήταν λάθος αν το τέλος δεν αποτελούσε μια μεγάλη έκπληξη  όπως όλοι οι μεγάλοι θάνατοι από τον Shane μέχρι και τον Rick. Όσο και να δούλεψα στην επέκταση του όσο πιο σκληρά σκέφτηκα νέες κοινότητες και νέα μέρη τόσο πιο πολύ καταλάβαινα πως αυτό που πραγματικά χρειαζόταν ήταν ένα τέλος".
Το Amc δήλωσε " Ο υπέροχος κόσμος που δημιουργήθηκε από το Comic ζει ήδη σε πολλαπλές μορφές αλλά και στις καρδιές και τα μυαλά του κοινού και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ". Εννοώντας πως το τέλος του Comic δεν θα επηρεάσει την σειρά.  
Εμείς να ευχαριστήσουμε τον Kirkman για την υπέροχη ιστορία που μας πρόσφερε τα τελευταία 15 χρόνια . Το Review για το τελευταίο τεύχος του TWD θα έρθει σύντομα οπότε αναμένεται !
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.