Η Danai Gurira μιλάει για την αποχώρηση της και την ενδεχόμενη επιστροφή της στις ταινίες!
Η αγαπημένη μας Danai Gurira μίλησε στο Entertainment Tonight για την "δύσκολη" απόφαση της να αποχωρήσει από την σειρά στην 10η της σεζόν, κάτι που ίσως οδηγήσει στην συμμετοχή της στις τρεις ταινίες με πρωταγωνιστή τον Rick.
Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αγαπάω την σειρά και την νιώθω σαν το σπίτι μου. Ήταν μια από τις αγνότερες απολαύσεις μου να υποδηθώ αυτόν τον χαρακτήρα. Είχα ένα σπίτι και μια οικογένεια για οχτώ χρόνια. Δεν είναι λίγος καιρός. Οικογένεια είναι και οι άνρθωποι που δεν βλέπετε, οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και είναι κάτι που θα είναι για πάντα μέρος μου. Και εγώ θα είμαι πάντα ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασα στην σειρά.
Η Gurira, αν και δήλωσε ξεκάθαρα πως θα αποχωρήσει από την σειρά στην 10η σεζόν της, δεν ανέφερε όμως αν θα συμμετάσχει στις ταινίες. Η 41χρονη ηθοποιός τόνισε σχετικά:
Αυτό δεν μπορώ να σας το απαντήσω. Ακούστε, δουλεύω για το Walking Dead και την MCU (Marvel Cinematic Universe), όλα όσα έχω είναι μυστικά!

Παρά την επερχόμενη έξοδο της Michonne από την σειρά, εκείνη θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην 10η σεζόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε η αρχιπαραγωγός της σειράς Angela Kang στο Deadline.
Θα κάνουμε κάποια δημιουργικά πράγματα με την σειρά που γράφουμε και γυρίζουμε τις σκηνές ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τον χαρακτήρα της. Με τον Μαυρό Πάνθηρα, τους Εκδικητές και τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει, θεωρώ πως η Danai προφανώς και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της. Είναι σαν ένας παγκόσμιος θησαυρός. Γνωρίζαμε πως θα έχει περιορισμένο ρόλο στην ερχόμενη σεζόν αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πούμε μια αξιόλογη ιστορία με εκείνη στην 10η σεζόν. Η Danai δεν είναι μόνο μια εξαιρετική αθλήτρια και πολεμίστηρια στην σειρά, αλλά είναι μια υπέροχη ηθοποιός του δράματος, κατά την άποψη μου.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.