Συνεργασία Daryl και Negan στη 10η σεζόν!Συνεργασία Daryl και Negan στη 10η σεζόν!

Ο Norman Reedus (γνωστός σε όλους Daryl) ανέφερε ότι ο χαρακτήρας του ίσως χρειαστεί να συνεργαστεί με τον Negan στην επερχόμενη σεζόν. Όπως, είδαμε και στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ο πρώην αρχηγός των Saviors έχει βγει από το κελί του, σώζοντας και τη Judith από τον παγετό.

Πιο συγκεκριμένα είπε :

" Ίσως οι δύο χαρακτήρες χρειαστεί να συνεργαστούν μεταξύ τους σε κάποιο χρονικό σημείο. Μ'αρέσει η ιστορία του Negan στη 10η σεζόν γιατί θα ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι απ'ότι τον έχουμε συνηθίσει και χαίρομαι ακόμη πιο πολύ που υποδύεται αυτόν τον χαρακτήρα ο Jeffrey Dean Morgan. Υπάρχει μία αμοιβαία κατανόηση μεταξύ αυτών των δύο χαρακτήρων. Είναι ένας πολύ περίεργος κόσμος, μιας και οι κακοί έχουν γίνει πλέον καλοί και το αντίθετο. Όλοι έχουμε σκοτώσει ανθρώπους και όλοι έχουμε κάνει τρελά πράγματα, πόσο μάλλον ο Negan. Αυτό είναι που θα χρειαστούμε κιόλας απ'αυτόν, ενάντια στην αρχηγό των Whisperers, την Alpha. Μ'αρέσει πολύ να δουλεύω με τον Jeff μιας και γνωριζόμαστε μεταξύ μας εδώ και πολύ καιρό."


Το bromance μεταξύ των δύο ηθοποιών είναι γνωστό!

Στο trailer της 10ης σεζόν είδαμε όμως και τον Daryl να απειλεί τον Negan. Επίσης, είδαμε τον Negan να συνεργάζεται με τον Aaron, ο οποίος φαίνεται να διστάζει και να μη θέλει κάτι τέτοιο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Aaron βρισκόταν παρών τη βραδιά που ο Negan σκότωσε τον Abraham και τον Glenn, αλλά να υπενθυμίσουμε, ακόμη, ότι έχουν περάσει και αρκετά χρόνια.

Στα comics (και ακολουθεί SPOILER) ο Negan απέδειξε την αφοσίωση του στον αρχηγό της Alexandria, Rick Grimes, σκοτώνοντας την Alpha και χαρίζοντας το κεφάλι της σ'αυτόν. Αργότερα, ο Beta για να εκδικηθεί το θάνατο της αρχηγού του, οδήγησε ένα τεράστιο πλήθος από ζόμπι στην Alexandria. Τότε, ο Negan, ρισκάροντας τη ζωή του, έσωσε τον κουτσό (στα comics) Rick.

Επιπλέον, όταν ο Norman Reedus ρωτήθηκε αν ο χαρακτήρας του (Daryl) μπορεί να συγχωρήσει τον Negan, αλλά όχι να ξεχάσει ό,τι έκανε, ο ηθοποιός απάντησε ότι είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Ίσως, έτσι ο Daryl καταφέρει να εξιλεωθεί, αφού σίγουρα, ακόμη κι αν έχουν περάσει χρόνια, θεωρεί υπαίτιο τον εαυτό του για τον θάνατο του Glenn.


Αν και ο Steven Yeun (Glenn) έχει διαψεύσει κάτι τέτοιο, μιας και θεωρεί αυτονόητη και λογική την πράξη του Daryl εκείνο το τρομακτικό βράδυ. Ο Steven Yeun είπε νωρίτερα φέτος :

"Νομίζω ότι κανείς δε θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια και να αποδεχθεί κάτι τέτοιο, οποιοσδήποτε και να ήταν. Οπότε δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον, κατά αυτόν τον τρόπο. Απλά συνέβη."

Η επιστροφή του Walking Dead αναμένεται την Κυριακή στις 6 Οκτωβρίου (Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στην Ελλάδα)

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.