Η θεωρία που θέλει την Madison να επιστρέφει !


Μετά το Mid Season Finale και σε συνδιασμό με κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της συνέχειας της 5ης Season και τις  πρόσφατες δηλώσεις των Showrunners για μια μεγάλη αλλαγή υπάρχει μια δυνατή θεωρία που θέλει την Madison να επιστρέφει στην σειρά ! Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή . Στο 5.08 ο Dwight με τον John συνάντησαν ένα δέντρο που είχε ένα μήνυμα γραμμένο πάνω του και κάτι ακόμα ! Το μήνυμα έγραφε "αν το διαβάζεις αυτό σημαίνει πως είσαι ακόμα εδώ " και δίπλα υπήρχε η ζωγραφιά μιας σκάλας .
Η σκάλα αναδύεται μέσα από τον κορμό του δέντρου που μοιάζει με φλόγες σημάδι που μπορεί να συμβολίζει την πιθανή διαφυγή της Madison από την φωτιά του σταδίου με την βοήθεια μιας σκάλας ίσως (;). Στο Trailer για την συνέχεια της Season είδαμε πως θα δούμε και άλλα δέντρα με παρόμοια μυνήματα που θα μας απασχολήσουν ωστόσο έχουμε στην διάθεση μας μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της Season με ένα δέντρο που γράφει αυτό :
Όχι μόνο το δέντρο γράφει τα τελευταία λόγια που ακούσαμε την Madison να λέει αλλά δείχνει και ένα πουλί να βγαίνει από τις "φλόγες" . Το πουλί συμβολίζει την ιστορία που η Madison είχε εξιστορήσει στην Althea για το μικρό πουλάκι που τα παιδιά της είχαν βοηθήσει να επιβιώσει.
Σύμφωνα με τους Showrunners της σειράς το Finale της 5ης Season θα φέρει μια τεράστια ανακάλυψη που θα τρανταξει την ομάδα μας αυτό που πρόκειται να γίνει είναι κάτι που οι ίδιοι σχεδίαζαν εδώ και πολύ καιρό και όταν αποκαλυφθεί θα καταλάβουμε πως ήταν αναπόφευκτο . Το σχολίασαν ως μια επική ανταμοιβή .
(Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ). 
Οι Fans από την στιγμή που η Madison εξαφανίστηκε ζητούν την επιστροφή της οπότε αυτό θα ήταν μια επική ανταμοιβή και θα έφερνε και τις μεγάλες αλλαγές που υπόσχονται για την 6η Season . Σε συνέντευξη της η Kim Dickens είχε δηλώσει πως η Madison θα είχε επιβιώσει κάτι τέτοιο και πως δεν θα έλεγε όχι σε μια πιθανή επιστροφή στην σειρά καθώς αγαπάει πολύ αυτόν τον ρόλο.  Την συνέντευξη της είχε δημοσιεύσει η επίσημη σελίδα του TWD στο Twitter 2 φορές μέσα σε 2 μέρες κάτι που είχε φανεί αρκετά παράξενο στους Fans, σαν να μας ετοιμάζουν για κάτι ! Εμείς όπως πάντα παραθέτουμε τα στοιχεία και μαζί σας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.