Για την εξιλέωση και την ελευθερία του Negan μιλάει η Angela Kang
Στην πορεία των εννιά σεζόν του, το The Walking Dead έχει παρεκκλίνει λίγο από το κόμικ του Robert Kirkman. Ο Carl είναι νεκρός, η Carol επιβίωσε και ο Daryl δεν υπάρχει στο κόμικ. Υπήρξαν πολλές διαφοροποιήσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά φυσικά υπήρξαν και κάποιες ιστορίες που έμειναν ίδιες. Ένα καλό παράδειγμα είναι το πρόσφατο κεφάλαιο των Whisperers, που έμεινε ίδιο με το κόμικ και φαίνεται πως θα υπάρξει άλλη μια ομοιότητα ιστορίας στην 10η σεζόν!

Ακολουθούν spoilers σχετικά με πορεία του Negan στο κόμικ και στην 10η σεζόν της σειράς!

Στο κόμικ, ο Negan απέδρασε από την φυλακή και άρχισε να αναπτύσσει μια φιλική σχέση με τον Rick. Με τον Rick να έχει αποχωρήσει από την σειρά, η Michonne κυβερνάει στην θέση του και θα φανεί αν θα ελευθερώσει τον Negan. Πάντως, οι τελευταίες στιγμές της 9ης σεζόν με αυτήν την εντύπωση μας άφησαν.

Σε μια συνέντευξη της στο Entertainment Weekly, η αρχιπαραγωγός της σειράς, Angela Kang, σχολίασε πως ο Negan ήταν φυλακισμένος για πολύ καιρό και πως η διάσωση της Judith ίσως είναι αρκετή για να του χαρήσει την ελευθερία του.
Είχαμε μια ολόκληρη σεζόν με εκείνον φυλακισμένο. Νομίζω πως μετά την ηρωική διάσωση της Τζούντιθ, αρκετοί ίσως παρατήρησαν πως όταν ήταν στο κρεβάτι του θεραπευτηριου, δεν ήταν δεμένος με χειροπέδες. Άρα θα ασχοληθούμε με το επόμενο στάδιο για τον Νίγκαν. Πιστεύω πως ο κόσμος που ήθελε ελεύθερο τον Νίγκαν, θα ικανοποιηθεί.

Στο κόμικ, ο Negan απέδρασε από την φυλακή και επισκέφτηκε τον χώρο που κατασκήνωναν οι Whisperers, όπου και σκότωσε την αρχηγό τους, την Alpha. Ο ίδιος θεωρούσε πως φέρνοντας το κεφάλι της σε μια ασημί πιατέλα πίσω στον Rick, θα του χάριζε την ελευθερία του. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν μ'αυτόν τον τρόπο.

Λίγη υπομονή για να δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα στην σειρά!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.