The Walking Dead San Diego Comic Con Panel 2019


Το Cast και οι παραγωγοί του TWD παρευρέθησαν στο Comic Con του San Diego και μας πρόσφεραν νέα για το τρέχον τηλεοπτικό σύμπαν του TWD , την νέα σειρά που έρχεται καθώς και πληροφορίες για τις ταινίες του Rick . Παρακάτω ακολουθούν όλα όσα μάθαμε από Cast και παραγωγούς και στο τέλος έχουμε και το Video για να απολαύσετε και εσείς το Cast μας .
- Η 10η Season ξεκινάει στις 6 Οκτωβρίου .
- "Θα δούμε έναν εντελώς διαφορετικό τύπο πολέμου . Οι Whisperers είναι εντελώς διαφορετικοί σαν απειλή οπότε θα δούμε πως είναι να πολεμάς μια τέτοια απειλή" είπε η Showrunner της σειράς μας Angela Kang .

- "Ξεκίνησα να διαβάζω το Comic πολύ πριν δημιουργηθεί η σειρά.  Όταν είδα τα πρώτα 6 επεισόδια ήταν ότι καλύτερο για εμένα ήξερα πως αυτή είναι η σειρά που θέλω να δουλέψω " είπε ο Scott Gimple τωρινός διευθυντής του TWD Universe.
- "Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά ! Αυτή η σειρά είναι για τον κόσμο και το δείξαμε αυτό με την περασμένη Season . Όλοι ανησυχείτε πως θα τελειώσει και η σειρά ξαφνικά στην 10η Season αλλά αυτό δεν θα γίνει . Δουλεύω με τον Gimple και την Kang για να συνεχίσουμε την σειρά και μετά το σημείο που τελειώνει το Comic " Δήλωσε ο Kirkman όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το τέλος του Comic και αν αυτό επηρεάζει την σειρά.

- Η Gale Ann Hurd ανακοίνωσε την άφιξη δύο νέων χαρακτήρων για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
- Η Angela έγραψε το 1ο επεισόδιο της Season και εγώ το σκηνοθετησα. Το σπουδαιότερο πράγμα για εμένα είναι ότι μοιάζει τόσο διαφορετικό και τόσο φρέσκο και βλέπουμε τους χαρακτήρες μας πολύ διαφορετικούς . Το πρώτα 3 λεπτά είναι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε δει και κάνει και δεν θα είστε σίγουροι ποια σειρά βλέπετε στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα". Είπε ο Greg Nicotero μάγος του Make up και παραγωγός της σειράς.
- Είναι πολλοί οι χαρακτήρες που τα χάνουν φέτος και εκείνος τους βλέπει και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια τους . Επικρατεί παράνοια φέτος, η απειλή είναι δίπλα μας και δεν μπορείς να πεις ποιος είναι ποιος . Εκείνος θα πρέπει να μάθει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους" είπε ο Norman Reedus για τον χαρακτήρα του Daryl.

- "Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε έναν κόσμο όπου ο ίδιος ο κόσμος δεν προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και ξαφνικά έχεις και ένα άτομο να εμφανίζεται και τα κάνει πολύ χειρότερα για εσένα. Πιστεύω πρέπει να υπάρξει μια αναμέτρηση καθώς η Carol θέλει εκδίκηση . Η Carol στην 10η Season ηγείται , και ηγείται και την δική της μάχη κατά κάποιον τρόπο . Κατά κάποιον μεγάλο τρόπο.  Κάθε χρόνο η Carol έχει αλλάξει τόσες φορές και πάντα επιστρέφει και τα καταφέρνει με μια νέα εξέλιξη για τον εαυτό της.  Όλες αυτές οι πλευρές της είναι πολύ σημαντικές και είναι ο λόγος που υπάρχει" σχολίασε η Melissa McBride για το ταξίδι της Carol στην 10η Season.

- Η Danai Gurira ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την σειρά όπως γράψαμε και ΕΔΩ και στην συνέχεια μίλησε για την δυσκολία τους ταξιδιού της φέτος που θα πρέπει να καθοδηγήσει και να ανοιχτεί ξανά σε όλους αυτους τους ανθρώπους που πλέον θα είναι υπεύθυνη για εκείνους .

- Η Cailley Fleming η μικρή ηθοποιός που ενσαρκώνει την Judith έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Comic Con και έκλεψε τις εντυπώσεις.  Είπε πως έχει κάνει πάρα πολλές ώρες εκπαίδευσης για τον χειρισμό του σπαθιού της και σχολίασε πόσο λατρεύει την Danai και πόσο ωραία δείχνει όταν χειρίζεται το κατανα της που το κάνει να φαίνεται απίθανο.  Στην συνέχεια είπε για τα όπλα που χρησιμοποιεί η Judith το Katana και το Revolver του Rick και δήλωσε πως θα ήθελε την βαλλιστρα του Daryl ή την Lucille.
- "Ο Negan φέτος θα ξεμουδιασει λιγάκι , οι σχέσεις του με τους γύρω του μπορώ να πω πως αλλάζουν καθώς επηρεάζεται από την Judith αλλά ο Negan πάντα θα νε ο Negan και ποιος ξέρει τι θα συμβεί όταν πάρει ένα όπλο στα χέρια του . Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα πειράξει την Judith" αποκάλυψε ο Jeffrey Dean Morgan.

- Ο Siddiq δεν περνάει καλά φέτος θα πρέπει να αντιμετωπίσει το μετατραυματικό στρες του αποκάλυψε ο Avi Nash .
- Η Samantha Morton (Alpha) δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ωστόσο έστειλε ένα μήνυμα.  "Είμαι ενθουσιασμένη σχετικά με όσα έχουμε κάνει στην 10η Season φυσικά για την Alpha και τους Whisperers. Σας ευχαριστώ που είστε οι καλύτεροι Fans του κόσμου . Ευχαριστώ !
- "Οι κακοί τύποι έχουν πάντα παραπάνω πλάκα και θυμάμαι τον Jeffrey και τον Norman να με καλωσορίζουν στο Cast και να μου λένε καλώς ήρθες στην οικογένεια και στο καλύτερο Fandom του κόσμου.  Θα μάθουμε παραπάνω για την Alpha και τον Beta και γιατί κατέληξαν έτσι και είχε πολύ πλάκα καθώς τελειώσαμε τα γυρίσματα αυτήν την εβδομάδα.  Οι Whisperers έρχονται με πλήρη δύναμη φέτος " είπε ο Ryan Hurst για τον Beta και τους Whisperers.
-Η περασμένη Season είχε να κάνει με την ομάδα μας να βρει ένα ασφαλές μέρος  στην φετινή Season όλα είναι πιο γνώριμα . Είπε η Eleanor Matsuura που εντάχθηκε στην ομάδα μας ο Yumiko.

- Η Nadia Hilker παραδέχτηκε ότι της πήρε όλη την Season για να καταλάβει ότι την Danai Gurira την λένε Danai και όχι Dania και στην συνέχεια σε πιο σοβαρό τόνο είπε πως βλέπει ομοιότητες ανάμεσα στην Michonne και την Magna .

Πρόσθετα πράγματα που μάθαμε: Ο Norman παραδέχτηκε πως ο χαρακτήρας του θα συνεργαστεί με τον Negan φαίνεται ότι τον συγχωρεί αλλά δεν ξέχνα, όλοι έχουν κάνει κάτι κακό και νομίζουν πως έχουν δίκαιο ωστόσο ίσως φέτος χρειαστούμε την βοήθεια του.  Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο παρακάτω .


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.