Ανάλυση του Trailer της 10ης Season


Σχολιασμός του Trailer 

Το trailer για τη 10η σεζόν έφτασε και είναι καταιγιστικό! Δυνατό, με γρήγορα πλάνα και δυναμική μουσική που σε καθήλωνε! Όπως κάθε χρόνο η πρεμιέρα αυτού έγινε στο comic-con στο San Diego. Εκεί που παρευρέθηκε και το cast του Walking Dead. Πάμε να σχολιάσουμε τις καλύτερες και σημαντικότερες σκηνές του trailer το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .

Το trailer ξεκινά με ένα ζόμπι να βγαίνει από τον ωκεανό, με ένα τεράστιο μέρος δέντρου περασμένο κυριολεκτικά από μέσα του!

Η Alpha υπενθυμίζει στην ομάδα μας την απειλητική παρουσία των Whisperers και σε περίπτωση που υπερβούν τα όρια και τα σύνορα θα τιμωρηθούν. Ο Negan βγαίνει έξω από το κελί του και έρχεται κι αυτός αντιμέτωπος με τους Whisperers! Όμως, ο Daryl θα βρεθεί πρώτη φορά μόνος μαζί του και θα τον απειλήσει, χωρίς να ξέρουμε αν θα πλακωθούν κιόλας.
Ο Eugene συνεχίζει τις προσπάθειές του να επικοινωνήσει με κάποιον μέσω του ραδιοφωνικού τηλεφωνικού επιτεύγματος που έχει φτιάξει, η Rosita γέννησε και η Carol έχει παραισθήσεις, βλέποντας τον νεκρό Henry σε έναν καθρέφτη! Daryl με Connie και Dog και συνθήματα στους τοίχους της Alexandria "Silence the Whisperers"!


Ο φόβος είναι το κύριο χαρακτηριστικό που βιώνουν οι πρωταγωνιστές. Προετοιμάζονται, όμως, για άλλη μία μάχη. Η Lydia προετοιμάζεται και αυτή, αλλά ο Negan της λέει να προσέχει γιατί προφανώς είναι ανεπιθύμητη από πολλούς στην Alexandria και στο Hilltop. Επίσης, ο Negan θα βρεθεί σε σκηνή συνεργασίας με τον Aaron (την οποία φαίνεται να επέβαλε ο Gabriel) που μάλλον θα τον σώσει από κάποιον Whisperer ή Walker. O Aaron θα σταματήσει να φορά το χρυσό σιδερένιο χέρι του και θα το αντικαταστήσει με ένα ρόπαλο με καρφιά.Σκηνές από το Oceanside στην ακτή της παραλίας, στιγμές Carol και Daryl, περίτεχνες μεσαιωνικές ασπίδες (!) και άλογα. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο ανάμεσα στη Yumiko και τη Magna, την Carοl στο σημείο όπου πέθανε ο Henry αλλά και όλο το group και θα περάσουν τα σύνορα. Η Alpha θα τους σταματήσει εκεί με τους υπόλοιπους Whisperers, με την απειλή όπλων. Θα τους πει ότι πρέπει να τιμωρηθούν. Και τότε η θεάρα Carol απαντάει : "Bitch has to die!" BOOM!
Beta, Judith να πολεμά, αλλά και σκηνές μάχης με ζόμπι (που λογικά είναι ο "στρατός" της Alpha) σε φλεγόμενα δάση. Μία σκηνή, όμως που αξίζει να σημειωθεί από το trailer είναι το φιλί Ezekiel - Michonne. Πολλά τα ερωτηματικά!
Το trailer θα κλείσει με μία γλυκιά κουβέντα μεταξύ Daryl και Carol, την οποία θα σταματήσει λέγοντας καλύτερα να φάμε, παρά να μιλάμε αλλά σε επίπεδο πλάκας. Στην τελευταία σκηνή από το trailer βλέπουμε τη Michonne με τη Lucille! Υπενθυμίζουμε πως είναι η τελευταία σεζόν της Michonne!

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.