Λεπτομέρειες του Trailer της 10ης Season
Callbacks
  • Carol και Daryl
Στο trailer της 10ης σεζόν είδαμε πολλές φορές αυτό το δίδυμο να αλληλεπιδρά. Η σκηνή στην οποία μιλάνε και αναρωτιούνται πως θα ήταν αν ανέβαιναν στη μηχανή και έφευγαν, είναι callback στο φινάλε της 2ης σεζόν, όπου η Carol ζήτησε από τον Daryl να παρατήσουν το γκρουπ και να φύγουν οι δύο τους, μετά την καταστροφή της φάρμας του Hershel. 

  • Τα ρούχα της Enid
Νέοι χαρακτήρες θα εισαχθούν στη 10η σεζόν της σειράς, και μια από αυτούς είναι και η Gamma (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ). Η Gamma λοιπόν, μέλος των Whisperers φαίνεται πώς φορά τα ρούχα της Enid.

  • Τα graffiti εκφοβισμού
Στο trailer υπήρχαν δύο σκηνές με τα graffiti "SILENCE THE WHISPERERS" και σίγουρα θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην πλοκή του storyline της 10ης σεζόν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα graffiti να μην τα κάνουν οι Whisperers, αλλά κάποιοι κάτοικοι της Alexandria για εκφοβισμό των κατοίκων με σκοπό να πετύχει ή το φόβο τους ή το μίσος τους για το γκρουπ της Alpha. Επίσης, κάτι παρόμοιο με τα graffiti εκφοβισμού είχαμε δει και με το γκρουπ των Wolves.Σειρά vs Comic
  • Το ερωτικό storyline μεταξύ Michonne και Ezekiel
Όπως φάνηκε από το trailer η σειρά ακολούθησε πιστά για ακόμη μία φορά το comic, όσον αφορά την ερωτική σχέση μεταξύ Michonne και Ezekiel.

  • Η είσοδος του Dante 
Ένας ακόμα χαρακτήρας από το comic θα κάνει την είσοδο του στη σειρά τη 10η σεζόν και είναι ο Dante. Η Angela Kang επιβεβαίωσε την εμφάνιση του στο σόου λέγοντας: "Είναι ένας ακαταμάχητος χαρακτήρας, που μιλάει πολύ και γρήγορα, αρκετές φορές γοητευτικός, άλλες πάλι ενοχλητικός." (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).


Λοιπές Λεπτομέρειες
  • Το Ρώσικο λεξικό
Σε κάποια στιγμή στο trailer είδαμε το παρακάτω στιγμιότυπο, στο οποίο η Judith δίνει στο Luke ένα αγγλο-ρωσικό λεξικό. Ίσως να παίξει σημαντικό ρόλο στη σειρά για να υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για το λεξικό αυτό.

  • Οι παραισθήσεις της Carol
Η Carol  θα περάσει δύσκολα με τη διαχείριση του χαμού του Henry, καθώς όπως είδαμε και στο trailer έχει παραισθήσεις βλέποντας τον χαμένο γιο της.Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.