Επίσημη σύνοψη και φωτογραφίες από την 10η σεζόν!


Η AMC έχει επισήμως ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την πρεμιέρα της 10ης σεζόν στις 6 Οκτωβρίου με νέες φωτογραφίες, βίντεο και λεπτομέρειες κάθε βδομάδα. Με το trailer να είναι φρέσκο, το δίκτυο δημοσίευσε νέες εικόνες από την σεζόν, μαζί με την σύνοψη της!

Παραπάνω, βλέπουμε τον Eugene να έρχεται σε επαφή με κάποιον στο ράδιο. Μια ανάλογη ιστορία υπάρχει και στο κόμικ, όπου η ομάδα βρίσκει μια νέα κοινότητα που ονομάζεται Commonwealth.

Οι επόμενες δύο φωτογραφίες δείχνουν την Thora Birch, ως την Gamma, μια φανατική υποστηρίκτρια της Alpha. 


Επίσης, βλέπουμε δύο φωτογραφίες από έναν ακόμη νέο χαρακτήρα που θα γνωρίσουμε την 10η σεζόν, τον Virlgil, τον οποίο θα υποδηθεί ο Kevin Caroll. Ο Virgil είναι ένας έξυπνος και πολυμήχανος άνθρωπος, που παλεύει για να επιστρέψει στην οικογένεια του.


Και τέλος, βλέπουμε την Michonne να μάχεται με τους walkers σε ένα δάσος που έχει πιάσει φωτιά. Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Υπάρχει και η επίσημη σύνοψη για την νέα σεζόν:


Το The Walking Dead είναι μια ιστορία που ξεκίνησε 10 χρόνια πριν με έναν άντρα να προσπαθεί να βρει την οικογένεια του. Αυτή οικογένεια μεγάλωσε και σταδιακά έδωσε την θέση της σε κοινότητες. Πολέμησαν και επιβίωσαν, αναπτύχθηκαν και δημιούργησαν μια νέα γενιά. Είναι μια ιστορία για την ανθρωπότητα και υπάρχουν πολλές ακόμη. Πλέον είναι Άνοιξη, μερικούς μήνες μετά από το τέλος της 9ης σεζόν, όταν η ομάδα των επιζώντων μας τόλμησε να περάσει στην περιοχή των Whisperers μέσα στο καταχείμωνο. Οι συγκεντρωμένες κοινότητες ακόμα διαχειρίζονται με τις επιπτώσεις της τρομαχτικής επίδειξης δύναμης της Alpha και απρόθυμα δέχονται τα νέα σύνορα που τους έχουν επιβληθεί, ενώ οργανώνονται σε μια πολεμική δύναμη και προετοιμάζονται για μια μάχη που είναι αναπόφευκτη. Αλλά οι Whisperers είναι μια απειλή που δεν έχει καμία σχέση με τις πρηγούμενες που αντιμετώπισαν. Με την βοήθεια μια πελώριας ορδής από walkers, φαίνεται πως δεν μπορούν να ηττηθούν από την ομάδα μας. Η ερώτηση του τι να κάνουν και ο φόβος που αναπαράγεται θα "μολύνουν" τις κοινότητες και θα δώσουν χώρο στην παράνοια, προπαγάνδα, μυστικές ατζέντες και εσωτερικές διαμάχες που θα τους τεστάρει σαν μονάδες και σαν κοινωνία. Η ιδέα του αν μπορεί ο πολιτισμός να επιβιώσει σ'ένα κόσμο γεμάτο νεκρούς δεν είναι σίγουρο πως μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Παραπάνω φωτογραφίες από την νέα Season μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.