Ο πρόεδρος προγράμματος του AMC μίλα για το μέλλον του TWD Universe!Ο πρόεδρος του προγράμματος της AMC, David Madden, μίλησε στο The Wrap, τονίζοντας πως η σειρά δεν είνα καθόλου κοντά στο να έχει μια ημερομηνία λήξης.
Με το Game of Thrones να είναι εκτός αέρα, το TWD είναι η νούμερο 2 σειρά στην τηλεόραση. Δεν μπορέις να αγνοήσεις πως είσαι του νούμερο 2 σε 3 δισεκατομμύρια σειρές που προβάλλονται στην τηλεόραση.
Ο Madden παραδέχτηκε πως υπήρχε ανησυχία πως το κοινό θα είχε μια πτώση μετά την αποχώρηση του Andrew Lincoln στα μέσα της σεζόν.
Το επεισόδιο που ακολούθησε την αποχώρηση του είχε μια πτώση της τάξεως του 1% από το προηγούμενο επεισόδιο. Αυτό, το θεωρήσαμε, ως ένα μεγάλο  κέρδος. Νομίζω πως η σειρά έχει ακόμα- με τον Norman Reedus, την Melissa McBride και τον Jeffrey Dean Morgan- πολλούς χαρακτήρες που είναι πραγματικά αγαπητοί στην σειρά.

Η σειρά είχε κάποιες πτώσεις στα νούμερα τηλεθέασης τα τελευταία χρόνια, με το finale της 9ης σεζόν να έχει τα μικρότερα νούμερα τηλεθέασης που υπήρξαν ποτέ στην σειρά. Παρόλ'αυτά, η αγαπημένη μας σειρά παραμένει το μόνο μη αθλητικό πρόγραμμα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην καλωδιακή τηλεόραση. Γι'αυτό και ο Madden θεωρεί πως η σείρα έχει μέλλον ακόμα μπροστά της.
Δεν λέω πως η σειρά θα παέι στις 20 σεζόν, αλλά δεν λεώ και πως δεν θα παέι.
Το μέλλον της σειράς φάνηκε πως είναι αμφίβολο όταν ο Robert Kirkman ολοκλήρωσε το κόμικ στο οποίο έχει βασιστεί η σειρά. Η AMC όμως υποσχέθηκε πως το TWD και το Fear the Walking Dead δεν θα επηρεαστούν από την απόφαση του Kirkman. Το FTWD πρόσφατα ανανεώθηκε για την 6η του σεζόν και μια τρίτη σειρά του ευρύτερου σύμπαντος του Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη χρονιά, δίνοντας στην AMC τρεις Walking Dead σειρές μέσα στο 2020.
Έχουμε διαφοροποιηθεί από το κόμικ εδώ και καιρό. Πλέον διηγούματσε την δική μας ιστορία. Δεν νομίζω πως είτε στο μυαλό των υπευθύνων της σειράς είτε στο μυαλό του Kirkman, το τέλος του κόμικ επηρεάζει το πλάνο για την σειρά. Βέβαια, κανείς μας δεν γνώριζε... Θεωρώ πως ήταν έκπληξη και για τον ίδιο (τον Kirkman). Νομίζω πως έφτασε σ'ένα σημείο που είπε, "Πιστεύω πως έχει τελειώσει."
Όσον αφορά την τρίτη σειρά, που ξεκίνησε τα γυρίσματα της, ο Madden τόνισε πως το δίκτυο δεν έχει αποφασίσει αν θα έχει τον τίτλο "Walking Dead" στην ονομασία του. Η -δίχως τίτλο- σειρά θα ασχοληθεί με την νέα γενιά που μεγαλώνει στη διάρκεια της αποκάλυψης και θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2020.
Η νέα σειρά έχει πάρει τον δικό της δρόμο. Έχει διαφορετική αίσθηση και τόνο. Δεν θα θυμίζει τις δύο άλλες σειρές.
Όσον αφορά την τριλογία ταινιών σχετικά με τον Rick, που θα προβληθεί στους κινηματογράφους από την Universal, o Madden δήλωσε:
Θα μπορούσε να προβληθεί από μας ή από μια πλατφόρμα streaming. Είναι ένα μεγάλο όνειρο μια σειρά που προβάλλεται στην τηλεόραση να έχει την "πρωσοποποίηση" σε ταινία. Δεν συμβαίνει συχνά αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.