FearTWD Review 5x06 και 5x07


Review 5x06

Το επεισόδιο ανοίγει στο βενζινάδικο με τα παιδιά να βλέπουνε καρτούν και την Annie να καθαρίζεται. Ο Morgan φτάνει πίσω στην βάση τους μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μας με κομμάτια από το αεροπλάνο, όλοι αποφασισμένοι να φτιάξουν τo αεροπλάνο και να μπορέσουν να φύγουν από εκεί. 

Αργότερα ο Morgan  επικοινωνεί με την Grace Ωστόσο εκείνη έχει δικά της προβλήματα και δεν απαντάει. Ο Morgan ψάχνει μία σφουγγαρίστρα που να μπορεί να αντικαταστήσει το παλιό του κοντάρι με την Alicia να τον βλέπει και να γελάει. Στο μεταξύ ο Strand μιλάει με την Luciana και τον Dylan και τους δίνουν οδηγίες για να φτιάξουν το αεροπλάνο.

Η Annie υπενθυμίζει στον Dylan πως βοηθούν τους φίλους τους ώστε να φύγουν από εκεί και όλα να γυρίσουνε πίσω στους κανονικούς τους ρυθμούς. Η June εξετάζει τον αστράγαλο την Annie και της πρότεινει μην το πιεσει για μία εβδομάδα Ο John έρχεται και της λέει πως θα πάει με τον Dwight να ψάξουν την Sherry. H Annie αρνείται να σκεφτεί το ενδεχόμενο του να φύγουν με την ομάδα μας.
Επιμένει πως θα μείνουν στην περιοχή και όταν χαλάει η προπέλα οι αμφιβολίες της Annie ότι οι ενήλικες δεν μπορούν να τα καταφέρουν κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνονται και έτσι παίρνει την ομάδα της και φεύγει . Πριν φύγει μιλάει όμως στην Alicia και της λέει για όσα έγιναν στην βάση τους και για τους γονείς τους που πέθαναν. Μαθαίνουμε πως ραδιενεργοι Walkers επιτέθηκαν και οι γονείς έστειλαν τα παιδιά μακριά κατάφεραν να υπερασπιστούν το μέρος αλλά όλοι αρρώστησαν και πέθαναν.  Η Annie ήταν αυτή που επέστρεψε στην βάση τους και είδε τι είχε συμβεί , οι γονείς της δεν είχαν πεθάνει ωστόσο ήταν σε άσχημη κατάσταση, δεν την άφησαν να τους πλησιάσει και εκείνοι την όρισαν υπεύθυνη για τα υπόλοιπα παιδιά .


Έξω η Αl καταφέρνει να βάλει μία από τις προπέλες στο αεροπλάνο σε λειτουργία μέχρι που ανατινάζεται. Ένας walker εμφανίζεται και o Morgan τον σκοτώνει με το νέο του κοντάρι. Η Grace μιλάει με τον Morgan και του λέει πως θα χρειαστεί την γεννήτρια τους καθώς η γεννήτρια που χρησιμοποιεί για να ψύξει έναν άλλον αντιδραστήρα έχει σταματήσει να λειτουργεί. Αυτό είναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να προκαλέσει ακόμα μία έκρηξη και αυτή τη φορά να είναι εκείνοι τα θύματα. 
Στο δρόμο ο John με τον Dwight μιλούν για τις γυναίκες τους και πως τα πράγματα είναι περίπλοκα, οι δύο φαίνεται να έρχονται κοντά με τον Dwight να εύχετε στον John να μη χάσει ποτέ την αισιοδοξία του. 
Η Grace μιλάει με τον Morgan και την Alicia καθώς χρειάζεται αυτή τη στιγμή την γεννήτρια οπότε η ομάδα μας κόβει το ρεύμα από το βενζινάδικο για να την δώσει. Πριν από αυτό η Luciana μιλάει με το Strand και εκείνος υπόσχεται πως θα βρει τρόπο να τους πάρει πίσω, εκείνος παραδέχεται πως δεν έχει καμία ιδέα και η Charlie δίνει τη λύση.

 Η αναζήτηση της Sherry συνεχίζεται με τον John και τον Dwight να επιστρέφουν σε ένα σπίτι που είχε επισκεφτεί νωρίτερα ο Dwight ωστόσο ο John είναι εκείνος που καταφέρνει να βρει ένα σημείωμα της στο οποίο λέει πως άλλαξε πορεία λόγο μιας θύελλας. Οι δυο άντρες ακολουθούν τα ίχνη της και καταλήγουν στο αυτοκίνητο της το οποίο είναι παρκαρισμένο μπροστά από ένα σπίτι.  Ο Dwight τρέχει μέσα στο σπίτι και ο John βρίσκει ακόμα ένα σημείωμα στο αμάξι.  Στο σημείωμα η Sherry γράφει πως αγαπάει τον Dwight και θέλει να σταματήσει να την ψάχνει για να μην πάθει κάποιο κακό στην προσπάθεια του να την βρει και πως αυτό θα είναι το τελευταίο στοιχείο που αφήνει.  Ο Dwight δεν βρίσκει κανεναν φυσικά στο σπίτι και όταν βγαίνει έξω ρωτάει τον John αν βρήκε κάτι ο John του λέει ψέματα πως δεν βρήκε τίποτα.  Η Annie και η ομάδα της είναι πλέον με το Group μας στο βενζινάδικο.

Ο Strand και η Charlie χρησιμοποιούν το αερόστατο για να ταξιδέψουν και να δώσουν τα εξαρτήματα που χρειάζονται στην ομάδα μας και να φτιάξουν το αεροπλάνο. Καταλήγουν να πέφτουν στην μολυσμένη περιοχή ο Morgan το βλέπει και τρέχει για να βοηθήσει. Το επεισόδιο τελειώνει με τους Strand και Charlie να περικυκλωνονται από ραδιενεργούς Walkers.

Review 5x07


O Strand και η Charlie  χρησιμοποιούν το ύφασμα από το αερόστατο για να φτιάξουν ένα τείχος προστασίας από τους ραδιενεργούς walkers. Ο Morgan καταφέρνει  να τους βοηθήσει με ένα όχημα που βρίσκει. Strand και Charlie γυρνούν πίσω στο βενζινάδικο και επισκευάζουν το αεροπλάνο. Ανακαλύπτουν πως το ντεπόζιτο του αεροπλάνου έχει διαρροή και τα καύσιμα έχουν τελειώσει. Η Αλ παίρνει την απόφαση να πάει στην κορυφή που είχε σκαρφαλώσει με την Ίζαμπέλ για να πάρει καύσιμα. Μαζί της πάει η June στην οποία αποκαλύπτει πως όσο έλειπε γνώρισε κάποια για την οποία έχει πολύ δυνατά αισθήματα παρόλο που ξέρει πως δεν θα την ξαναδεί και δεν θα την ξανακούσει ποτέ.


Στο μεταξύ ο Dwight και ο John συνεχίζουν να ψάχνουν την Sherry.Η June ενημερώνει τον John πως ο αντιδραστήρας όπου να νε θα εκραγεί ο Dwight θέλει να συνεχίσει το ψάξιμο και αργότερα ο John αναγκάζεται να αποκαλύψει το γράμμα που είχε βρει. Ο Dwight δείχνει κατανόηση στην πράξη του John και αποφασίζει να βοηθήσει την ομάδα μας.
Η Alicia βρίσκει τα παιδιά στο δεντρόσπιτο τους με τη βοήθεια του Dylan βγάζει εκτός ένα μεγάλο πλήθος των ζομπιων που τα παιδιά χρησιμοποίησαν ως φράγμα . Η Annie γίνεται έξαλλη με την Αλίσια που δεν τους αφήνει στην ησυχία τους και της λέει πως θα μείνει μαζί τους μέχρι να βοηθήσει να φτιαχτούν τα φράγματα τους. Καθώς φτιάχνουν τα νέα φράγματα τα ζόμπι αρχίζουν να ελευθερώνονται και δημιουργούν ενα κοπάδι.


Ο φράχτης δεν θα κρατήσει το κοπάδι έτσι η Alicia το αναλαμβάνει και διώχνει τα παιδιά για να σωθούν, καθώς θα τα εξοντώνει αίμα από ένα ραδιενεργό ζομπι πεφτει στο πρόσωπο της. Τα παιδιά πάνε με ασφάλεια πίσω στο βενζινάδικο όσο εκείνη θα απομακρύνει το κοπάδι. Ο Μόργκαν πηγαίνει μέχρι τον πυρηνικό αντιδραστήρα για να πάρει την Grace η οποία έχει καταφέρει να συνδέσει την γεννήτρια στον ψυκτικό μηχανισμό του αντιδραστήρα . Ωστόσο η γεννήτρια χαλάει. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους έχουν το πολύ 24 ωρες μέχρι την ολοσχερή καταστροφή του αντιδραστήρα. οι δυο τους γυρνούν πίσω και ο Morgan επικοινωνεί με την Αλίσια η οποία είναι λίγο απόμακρη. O Morgan  την ενημερώνει για τα παιδιά και όταν την ρωτάει που είναι οι σειρήνες από τον αντιδραστήρα Ηχούν. Η καταστροφή έχει ξεκινήσει.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.