Η 10η Season θα φέρει στο προσκήνιο την ομάδα της Magna!
Με την 10η σεζόν να πλησιάζει, το αφεντικό της σειράς, η Angela Kang, τόνισε πως πρόκειται να αναπτύξει τις ιστορίες της Yumiko, της Magna, του Luke, και των αδελφών Kelly και Connie από την νέα σεζόν και μετά.
Υπάρχουν τόσοι εξαιρετικοί χαρακτήρες στη σειρά και πάντα εμείς θέλουμε να τους αναπτύσσουμε αλλά ο χρόνος είναι περιορισμένος και το cast τεράστιο. Πραγματικά ενδιαφέρομαι στο να συνεχίσω την ανάπτυξη της νέας ομάδας που ήρθε, όπως της Magna, της Yumiko, που τις θεωρώ εξαιρετικούς ηθοποιούς. Έτσι, όσο περνάει ο καιρός, θα μας άρεσε να μάθουμε περισσότερα για εκείνες και για την Connie, την Kelly και τον Luke, που πλέον είναι "ώριμοι" για ανάπτυξη.
Βέβαια, κανένας από το νέο γκρουπ δεν ήταν μεταξύ των θυμάτων των Whisperes, σε αντίθεση με το κόμικ, όπου ο Luke είναι ένα απ'τα θύματα.
Κάθε σεζόν έχει ένα συγκεκριμένο μέρος της που βασίζεται στο κόμικ και ένα μέρος που εμείς δημιουργούμε μόνοι μας. Προφανώς η θέση των χαρακτήρων που έχουμε είναι διαφορετική από το κόμικ σ'αυτό το σημείο-ο Daryl δεν υπάρχει καν στο κόμικ- αλλά θεωρώ πως το ενδιαφέρον σ'αυτό είναι πως και οι αναγνώστες του κόμικ αγωνιούν για τη συνέχεια. Ξέρουν πως θα έχουμε κάποιες συγκεκριμένες μεγάλες σκηνές από το κόμικ. Πως όμως θα φτάσουμε σ'αυτές;
Τέλος, η Lauren Ridloff, που υποδύεται την Connie, η οποία έχει ήδη γίνει αγαπημένη των φανς και πολλοί ζητούν ένα ρομάντζο με τον Daryl, προηγουμένως είχε δηλώσει πως οι θάνατοι των πασσάλων "θα έχουν τεράστια επιρροή σ'αυτά που θα συμβούν στη 10η σεζόν."

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.