Οι αγαπημένες μας σκηνές απο την σειρά !


Αν έπρεπε να διαλέξετε μια και μόνο σκηνή από όλες τις σεζόν σαν αγαπημένη σας ποία θα ήταν αυτή?


Αυτή ήταν η ερώτηση που έκανα εχθές το πρωί στα παιδιά στο σάιτ αλλα ταυτόχρονα και σε σας.
Όλοι σίγουρα έχουμε μια σκηνή που μας έδεσε στην ουσία με την σείρα ή με κάποιον χαρακτήρα.


Φρύνη

Πίσω στις φυλακές ακόμα όταν ο Ντάρυλ έπιασε για 1 φορά στα χέρια του την μικρή ass kicker. Ήταν η 1 φορά που κατάλαβα ότι ήρθε για να μείνει και ότι θα δεθεί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς .Ήταν σαν να γεννιέται ο χαρακτήρας του εκείνη την στιγμή.

Chris

Season 5 επεισόδιο 1. Η Carol κάνει σκόνη το Terminus και σώζει τους φίλους της. Η αγαπημένη μου στιγμή έρχεται αφού όλα έχουν τελειώσει όταν ο Daryl την βλέπει και τρέχει στην αγκαλιά της. Η ανακούφιση απο το μακελειό που νωρίτερα είχε γίνει γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν βλέπεις τον Daryl να "λυγίζει " στα χέρια της και να μην μπορεί να ξεκολλήσει από την αγαπημένη του φίλη. Η δικαίωση για τον αγαπημένο μου χαρακτήρα είναι το κερασάκι στην τούρτα που επιτέλους το κοινό αρχίζει να την βλέπει ως τον χαρακτήρα που είναι σήμερα.

Βασίλης Γ


Για μένα η καλύτερη στιγμή ήταν όταν ο Ρικ αποφάσισε ότι δεν έχουν πια δημοκρατία, εκείνη την στιγμή τελείωσε ο κόσμος όπως τον ξέραμε, στην κατάσταση που είχαν βρεθεί θα έπρεπε να ξεχωρίσουν οι δυνατοί από τους αδύνατους. Άνθρωποι που δεν είχαν την δύναμη να επιβιώσουν μόνοι τους χρειάζονταν έναν άνθρωπο να τους οδηγήσει κάπου. Η απόφαση του Ρικ να γίνει ο αρχηγός χωρίς παρεμβολές ηταν σαν να βλέπαμε μια πρώιμη ιστορία ενός villain, εγώ θα αποφασίσω για ολους μας, και αν ειναι λάθος ή σωστό θα το δούμε στο μέλλον.. Αυτή η απόφαση μας επέδειξε ότι χρειάζεται ένας άνθρωπος να μπει μπροστά, (καλώς ή κακώς) για να προστατευτούν οι αδύναμοι και να φτιάξουν μια ισχυρή ομάδα από δυνατούς χαρακτήρες.ΔέσποιναΠρεμιέρα 5η σεζόν, όταν η Carol έσωσε το φυλακισμένο γκρουπ στο Terminus και επανενώθηκαν όλοι μαζί στο τέλος. Εκτός του ότι έσωσε τη ζωή όλων, για μένα έσωσε και τη σειρά γιατί η 4η σεζόν που ήταν όλοι διάσπαρτοι και βλέπαμε σε κάθε επεισόδιο τις περιπέτειες τις κάθε ομάδας ξεχωριστά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.

Έυη

Αγαπημένη μου σκηνή της σειράς ήταν ο θάνατος του Hershel και η εξέγερση που προκάλεσε. Επιτέλους είχαν βρει την δύναμη να αντισταθούν στον πόλεμο που τους είχε κηρύξει ο Κυβερνήτης και δυστυχώς, έναυσμα ήταν η, ουσιαστικά, θυσία του Hershel. Όλο το επεισόδιο 4χ08 ήταν τόσο έντονο και γεμάτο συναισθήματα που δε θα μπορέσω να το ξεχάσω ποτέ.


Νίκος

Για μένα η καλύτερη στιγμή ήταν ο θάνατος του Σέιν. Ήταν μια αμφιλεγόμενη πράξη του Ρικ αλλά έγινε με γνώμονα το καλό της οικογένειας του, όπως και της ομάδας. Η δολοφονία αυτή δείχνει πως μπορεί κανείς να βγάλει το "τέρας" από μέσα του στην αποκάλυψη, ξεπερνώντας κάποια όρια ηθικής. Ήταν μια απο τις εντονότερες στιγμές της σειράς και σε όλο αυτό ήρθε να προστεθεί η εκτέλεση του walker Σέιν από τον Καρλ!


Βασίλης Μ

Η καλύτερη στιγμή στη σειρά, κατ'εμέ, ήταν η πρώτη εμφάνιση του Negan και πως κατάφερε να αφήσει ένα βαρύ
στίγμα, παρουσιάζοντας μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έναν από τους μεγαλύτερους κακούς στη σειρά. Πιο
συγκεκριμένα, o θάνατος του Glenn ήταν το αγαπημένο μου μέρος. Ήθελα, πραγματικά, να παρακολουθήσω πως
θα αποτυπωνόταν μια από τις πιο γραφικές και συμβολικές στιγμές από το comic στη σειρά. Η μεταφορά από το
εικονογραφημένο βιβλίο του Kirkman σ'ένα τρομερό επεισόδιο με άφησε άναυδο, σοκαρισμένος και να τρέμω από τη
βιαιότητα της σκηνής και της τρομακτικής ατμόσφαιρας. Ειλικρινά, το να βλέπεις να εμφανίζεται ένας τύπος με
ρόπαλο (με συρματόπλεγμα!) και να διαλύει το κρανίο ενός από τους πρωταρχικούς χαρακτήρες που αγαπήσαμε,
αντιλαμβάνεσαι ότι η σειρά θα έπαιρνε διαφορετική τροπή για τα δεδομένα της. Αν δεν υπήρχε εκείνο το cliffhanger
που μας άφησε να περιμένουμε για περίπου 6 μήνες θα μιλούσαμε για το καλύτερο επεισόδιο όλων των εποχών.
Άποψή μου πάντα.

Για περισσότερα σχετικα με το TWD Universe σας περιμένουμε και στην ομάδα μας για ανταλλαγή απόψεων!>The Walking Dead Greek Fanatics<

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.