Έρχεται επική αναμέτρηση ανάμεσα σε Carol και Alpha!


Μια επική αναμέτρηση θα έχει η Carol με την Alpha σύμφωνα με την Showrunner της σειράς Angela Kang.  
“ Θα δούμε Carol vs Alpha και θα είναι υπέροχο. Απλά σκέφτομαι την σκηνή που έχουν μαζί και είναι πραγματικά επική". Από σεναριακή άποψη η Kang δηλώνει ενθουσιασμένη καθώς θα πρέπει να βάλει αυτές τις δυο μανάδες που η καθεμία έχει χάσει το παιδί της με έναν διαφορετικό τρόπο να έρθουν αντιμέτωπες. 

"Θα πω πως από σεναριακή άποψη είναι ενδιαφέρον . Έχουμε δουλέψει αρκετά σε αυτούς τους δυο χαρακτήρες και έχουμε εξερευνήσει τα μονοπάτια στα οποία διαφέρουν όπως η φιλοσοφία τους για αυτόν τον κόσμο. Αλλά είναι και οι δυο υπέροχες και δυνατές γυναίκες που απλά παλεύουν σε αντίπαλα στρατόπεδα και έτσι έχουμε κάποια ωραία πράγματα να δούμε. Η Melissa και η Samantha είναι υπέροχες και είναι αξιοθαύμαστες δυνάμεις που θα έρθουν σε σύγκρουση".  
Η Melissa μίλησε στην συνέχεια για την ψυχοσύνθεση της Carol “ Τελευταία φορά που την είδαμε ήταν συντετριμμένη από την απώλεια του Henry και ίσως νοιώσει λίγο εγκλωβισμένη και θα πρέπει να παλέψει με την θέληση για εκδίκηση. Υπάρχουν μερικές απρόσμενες στιγμές για την Carol. Απρόσμενες και αναμενόμενες . Να περιμένετε το απρόσμενo''.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.