Το Cast ελπίζει να κάνει περήφανο τον Andrew Lincoln με την 10η Season.


Οδεύουμε στην πρώτη ολόκληρη Season με τον Andrew Lincoln να απέχει από την σειρά και το Cast ελπίζει να τον κάνει περήφανο για την δουλειά που έχουν ρίξει φέτος.
«Τώρα που ο Andy έχει φύγει από την σειρά είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους μας να συνεχίσουμε την ιστορία που μας άφησε καθώς μας έμαθε πως η ιστορία της σειράς είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτή η Season είναι μια φανταστική αλλαγή από όσα έχουμε κάνει και ελπίζω ο Andy να είναι περήφανος για αυτό που κάνουνε.» Δήλωσε ο Cooper Andrews γνωστός σε εμάς ως Jerry . 


Ο Jeffrey Dean Morgan σχολίασε την απώλεια του Andrew και τόνισε πως εξίσου σημαντική θα είναι και η απώλεια της Michonne με την Danai Gurira να αποχωρεί φέτος από την σειρά. 
« Μας λείπει και ξέρουμε πως χωρίς την Danai και εκείνον θα πρέπει να κάνουμε ακόμα μια δύσκολη προσαρμογή. Αλλά η 10η season είναι σαν φρέσκο οξυγόνο πιστεύω η Angela έχουν σωστή αντίληψη των όσων συμβαίνουν καθώς προχωράμε και θα δούμε πως είναι ο κόσμος χωρίς αυτούς τους δυο. Αυτό που κάναμε πέρσι χωρίς τον Andy ήταν πολύ καλό και ήμουν περήφανος και ελπίζω να καταφέρουμε το ίδιο και με την αποχώρηση της Danai. Ωστόσο παραμένει ένα κενό που δεν μπορείς να καλύψεις ποτε. Αυτή είναι η αλήθεια ο Andy και η Danai είναι απώλειες που δεν μπορείς να καλύψεις!»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.