Επιστρέφει η Lauren Cohan για την 10η Season ;


Η Lauren Cohan έφυγε από την σειρά στο 5ο επεισόδιο της 9ης Season με την ίδια να θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τον ρόλο της Maggie και καθώς δεν τα έβρισκε οικονομικά με το κανάλι. 
Ωστόσο τόσο η ίδια όσο και η Showrunner της σειράς έχουν δηλώσει πως η Maggie θα επιστρέψει . Με την Angela Kang να έχει κάνει δηλώσεις που έλεγαν ότι δεν μπορεί να φανταστεί την 10η Season χωρίς την επιστροφή της Maggie και πολλά αλλά τέτοια αισιόδοξα . Η Lauren Cohan δήλωσε πως δεν έχει τελειώσει με τον χαρακτήρα της Maggie . Αλλά τι πραγματικά συμβαίνει ; Σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις οι δυο μεριές ακόμα προσπαθούν να τα βρουν με την Cohan να μην έχει γυρίσει ακόμα για την 10η Season και τα γυρίσματα να τελειώνουν κάπου τον Νοέμβριο . 


Η Kang συνεχίζει να κάνει την ίδια δήλωση "Προσπαθούμε να το λύσουμε καθώς έχουμε πολλές ιδέες όποτε είμαι αισιόδοξη" Αντίστοιχα η Cohan δηλώνει ενθουσιασμένη καθώς συζητούν διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να γυρίσει στον κόσμο του TWD. 
Οι πιθανότητες και οι δυνατότητες είναι όντως πολλές ειδικά τώρα που η προηγούμενη δουλειά της Cohan δεν ανανεώθηκε για 2η Season. Οι δυο μεριές καλό θα ήταν να ρίξουν λίγο τους τόνους και να τα βρουν άλλωστε και το TWD μετά από τόσες αποχωρήσεις θα ήταν ωραίο να είχε και μια δυνατή επιστροφή!

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.